Mitä sisältää Nokia 9210 softapaketti?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja zucchetto, 15/11/05.

 1. zucchetto

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Jiihaa!! Olen siirtynyt tyylikkäästi lähemmäs modernia aikakautta varhaiselta kivikaudelta. Hankin Nokia 9210 "halon", versio tiedot:
  V 04.13
  18-12-01
  RAE-3
  Ensitöikseni formatoin puhelimen muistin ja asensin All_Nokia_9210_data_v413.sis -paketin. Haluaisinkin nyt tietää mitä tämä paketti sisälsi? Ja erityisesti kiinnostaisi tietää sisältääkö tämä paketti joitain näistä ohjelmista:Nokian softa sivut
  Perusteellisena kaverina haluan että puhelimessani on kaikki mahdollinen, mutta en haluaisi asentaa samoja kahteen otteeseen.

  PS.sattuisiko jollain olemaan ns. "Instal mappia", josta selviäisi kansio missä asennettu ohjelma tulee näkymään asennuksen jälkeen esim. CLOCK.isi sijaitsee Extras hakemistossa.

  Kiitos jo etukäteen.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Toi sisältää ainakin kolme niistä neljästä softasta mitkä on office napin takana, tiedostonhallintaa ei sisällä. Sit ohjauspaneelin softista suurimman osan.
   
 3. zucchetto

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/05
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Eikö Nokialla ole olemassa "sisällysluetteloa" paketista? Onpa outoa. Ainoa mitä Nokia asiasta mainitsee, sisältää "pre-installed applications".WOW!
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Toki jos taas formatoit koneen ja katot mitä softia on. Sit asennat ton paketin ja katot mitä tuli lisää niin sillähän se ainaki selviää. Ei mikään helppo keino kyllä..
   

Jaa tämä viestiketju