Mobiili.fi Mitä Moto Mods -lisäkuoret oikein ovat? Tässä esimerkkejä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Moto Z ja Moto Z Force


  Motorola julkisti eilen Moto Z -puhelimien lisäksi Moto Mods -lisäkuoriperheen. Niiden avulla käyttäjä voi muokata puhelintaan hieman erilaiseksi erilaisten tilanteiden varalle. Ulkonäön lisäksi puhelimeen saa kytkettyä jykevämmät kaiuttimet tai vaikkapa projektorin. Moto Mods -kuoret kiinnittyvät puhelimiin magneettien avulla, joten niiden kiinnittäminen ja vaihtaminen on yksinkertaista.

  Tällä hetkellä Moto Mods -lisäkuoria on tarjolla neljänlaisia.
  Moto Mods -lisäkuoret:

  • JBL Soundboost
  • Moto Insta-Share Projector
  • Incipio offGRID Power Pack
  • Moto Style Shell -vaihtokuoret

  JBL Soundboost

  [​IMG]JBL Soundboost -lisäkuori tuo Moto Z -puhelimiin jykevämmät äänet. Lisäkuori pakkaa sisäänsä kaksi kolmen watin kaiutinta, joiden taajuus vaste on 200-20 000 hertsiä, joten aivan matalimpia ääniä pienehköt kaiuttimet eivät voi toistaa.

  Soundboost-lisäkuoren mitat ovat 152 x 73 x 13 millimetriä ja se painaa 145 grammaa. 1 000 milliampeeritunnin akulla musiikkia voi Motorolan mukaan kuunnella jopa 10 tuntia.  Moto Insta-Share Projector

  [​IMG]Moto Insta-Share Projector käyttää DLP-tekniikkaa ja projektori tuottaa parhaimmillaan 70 tuuman kuvan, jonka tarkkuus on 854×480 pikseliä. Projektorin kirkkaus on 50 lumenia ja kontrastisuhde 400:1. Lampun kerrotaan kestävän mukavat 10 000 tuntia.

  Projektorikuoressa on 1 100 milliampeeritunnin sisäinen akku, jolla projektori toimii noin 60 minuuttia. Kuoren fyysiset mitat ovat 153 x 74 x 11 millimetriä ja se painaa 120 grammaa.

  [​IMG]Incipio offGRID Power Pack

  Incipio offGRID Power Pack tuo Moto Z -puhelimiin lisää virtaa. 2 220 milliampeeritunnin akulla puhelin saa lisää käyttöaikaa Motorolan mukaan jopa 22 tuntia. Lisäkuoresta tulee tarjolle kaksi eri vaihtoehtoa, joista toinen tukee langatonta latausta.

  Kuoren fyysiset mitat ovat 152,7 x 73,5 x 6,2 millimetriä. Perusversio painaa 79 grammaa ja langatonta latausta tukeva versio 85 grammaa.

  Moto Style Shell -kuoret tuovat puhelimeen lisää persoonallisuutta ja niiden avulla voi valita puhelimeensa mukavat materiaalit. Alla on esimerkkejä Style Shell -kuorista.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju