Mitä liittymää käytät?

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja alex-c, 21/1/08.

 1. alex-c

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/1/08
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Tuli tässä mieleen kysyä, että millaisia liittymiä nimenomaan tämän palstan selailijoilta löytyy, ja millaista täällä pidetään parhaimpana, edullisimpana sekä toimivimpana liittymänä?

  Kaikilla täällä on kuitenkin ilmeisesti laajalti ominaisuuksia luureissaan, joista en esim. itse kovinkaan paljoa tiedä. Voisitteko siis hyvät ihmiset hieman valottaa asiaa näiden liittymien suhteen ja kertoa omista kokemuksistanne sekä hyvistä ja laadukkaista liittymistä, jotka antavat paljon mahdollisuuksia edulliseen hintaan.

  Henkilökohtaisesti voin kertoa, että omaan toistaiseksi ns. perushyvän puhelimen.. Nimeltään Sony Ericsson k750i, mutta tarkoituksena olisi hankkia jokin näistä HTC:n malleista kesään mennessä. Todennäköisesti Touch Cruise!
  Liittymänä on tähän mennessä toiminut Cubion kk. maksuton 0.65 kaikkiin numeroihin puheluiden ja viestien osalta maksava liittymä. Seuraavaksi ajattelin hankkia ehkä tuon Saunalahden Totaali 3G:n sekä siihen jonkinnäköisen mobiililaajakaistan/datapaketin, tai sitten vaan suoraan Totaali kakkosen kun siinä tulee kaikki samalla kuitenkin. Paitsi jos saatte pääni kääntymään!
   
 2. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Perus juttuihin, soittamiseen käytän N6500c.tä jossa on Elisan liittymä. HTC,ssä on Saunalahden pikku G liittymä ja se 2 megan nopeus/ datapaketti 9.95kk hinnalla. Tuli aikoinaan otettua se 10e perus datapaketti ,rajaton lataus. Jonka sit myöhemmin sai päivitettyä siihen 2m nopeuteen.
  Varmaan mun paras liittymä kauppa ikinä :] tuo sauniksen data
  ei paina lasku ja surffaat netissä niin paljon kun sielu sietää. Ja data liikenne on toiminut hyvin, ei voi moittia.
   
 3. hiltieetu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  20/7/02
  Viestit:
  676
  Tykkäykset:
  4
  Totaali2 käytössä multi simeineen. Suosittelen kun eipä siinä paljon säästä jos ottaa totaaliin datapaketin. Ja totaali2:sen hyvä puoli on että ai paljon tarvitse miettiä käyttäisikö tai ei, vaan voi vaan käyttää. Puhelu määrän luulisin ensimmäisenä tulevan rikottua jos jokin on niukalla..
   
 4. raibenski

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/3/07
  Viestit:
  55
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni on saunalahden MegaviestiX 3G ja ihan on hyvin toiminut rajaton datakäyttö 2M nopeudella 1000txt ja 1000mms noin 16€ kuukaudessa.
   
 5. alex-c

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/1/08
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Eikös tuo Totaali2:n tiedonsiirto ole varsin hidasta? (Max. 384 kbit/s). Vai onko tuo ihan riittävä?
   
 6. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16584
  Tykkäykset:
  4819
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Mulla on siinä megainen liittymä.
   
 7. hiltieetu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  20/7/02
  Viestit:
  676
  Tykkäykset:
  4
  meganen on mullakin.
   
 8. hukassa

  hukassa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/06
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei P9, Huawei Media Pad M3
  Eikös tuossa "vanhassa" dataedussa ole rajaton nopeus ilman että tarvii päivittää??
   
 9. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Nyt kun muistelen niin se vanha dataetu vaihdoin Megadataan, missä ei muuttunut mikään paitsi nopeus. Se vanha dataetu ei mennyt yli 384 nopeudeltaan
   
 10. hukassa

  hukassa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/06
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei P9, Huawei Media Pad M3
  Mulla on yx niistä "vanhoista" dataeduista ja kyllä tämä rumpsuttaa täyttä megaa, minkä tää TyTN sallii. Varmistin soitolla Saunalahden asp:n ja kivan kuulloinen tyttö vahvisti että nopeutta ei ole rajoitettu. Tämän hetken max on tuo 2megaa jos luuri antaa myöten. eli tuosta vanhasta dataedusta päivittäminen megadataetuun ei tuo muuta etua kuin 5 sentin säästön kuukaudessa!! mutta jos ja kun nopeudet nousee niin megadataetu on 2megaa ja vanha dataetu päivittyy automaattisesti aina max. nopeuteen :)
   
 11. JPW™ Vieras

  0   0   0

  Hyvin mulla pyörii jopa YouTuben videot mobiililaajakaista 384 ja N95 8GB:lla... =)
   
 12. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  :) niin sulla on se viiielä vanhempi dataetu, siinä on aina se verkon max nopeus ilman päivityksiä. Sitten kun verkko tukee 7.2M ja yli niin sullahan alkaa jo luuri karata käsistä :D
   
 13. hukassa

  hukassa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/06
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei P9, Huawei Media Pad M3
  Juu nimenomaan se ensimmäinen dataetu joka oli myynnissä muistaakseni noin 2kuukautta. Minussa on sellanen "ominaisuus" että aina pitää saada heti ekax kun tulee jotain kivaa myyntiin. Tuon dataedun kohdalla ei ole tarvinnut kauppoja katua, kuten usein joutuu kun on ensimmäisten joukossa maksamassa maksimi hintaa tuotteesta.
   
 14. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Ehkä hieman OT, mutta nyt alkoi itseänikin kiinnostamaan, sillä omaan tuon "vanhan dataedun". Eli mikä tää sun termi "vanha dataetu" oikein on? Siis milloin hankit sen?

  Muistan näet sen, kun joskus alkukeväästä -06 Saunis mainosti, että rajoittamaton dataetu 10e/kk ja varoittivat mm. siellä SL:n omalla forumilla, kuinka oliko se nyt 1.3 jälkeen se on nopeusrajoitettu dataetu. Tuli sitten silloin aikanaan ennen päivämäärärajaa hommattua dataetu, vaikkei edes ollut luuria jolla surffailla :D

  Sinun mainitsema 384 kbps vain hämää nyt huolella, minusta ne rajoittivat sen suoraan 128:iin kun alkoivat myymään näit muita mobiililaajakaistojaan. En ole aikoihin omallani tehnyt nopeustestejä, mutta ainakin joskus alkukesästä TyTN:ni pääsi nettinopeustesteissä ihan 1mbps -lukemiin?

  Liittymänä siis SL Ykkönen 0,69snt/min & txt -hinnoitteluillaan ja tuo, aina vuoden määräaikainen orggis dataetu. Tuohon päälle vielä viikonloppuetu.
   
 15. kiksu

  kiksu

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/1/08
  Viestit:
  187
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  HTC Desire / Saunalahti
  Pääasiallisena liittymänä käytössä on Kolumbus K1 kun sain etuna 5e/kk laskuhyvitystä 18kk ajaksi. Saunalahti Ykkösestä vaihdoin, kun oli muutenkin samanhintainen liittymä.
  Nyt tuli sitten tilattua Kolumbukseen tuo mobiililaajakaista 384kbps nopeudella.. kalliiksi tulee jos tuolla perusdatalla surffailee vähänkin enemmän.

  Kaiserin mukana tuli sitten kytkypaketissa Ykkönen 3G, mutta se on vielä kuoressa käyttämättömänä ja varmaan sellaiseksi jääkin, ellen sitten innostu siitä hyödyntämään tuota 1800min puheaikaa eli 5e/kk laskuhyvitystä.

  Hyvin on muuten toiminut, mitä nyt tätä Kolumbusta ensin odottelin semmoset 1,5-2kk :)
   
 16. K@rtsa Vieras

  0   0   0

  Eli tätä vanhaa dataliittymää sai joskus yli 2 vuotta sitten niillä ehdoilla mikä HUkassa nm on. rajaton lataus rajaton nopeus.
  Minulla on tämä dataliittymä ollut melko tasan 2 vuotta,voi olla vieläkin vanhempi...joten voi olla että mulla pitäisi olla sama kuin edellä mainittu. Mene ja tiedä.

  Vuosi sitten otin saunikselta 3G paketin (v3xx) ja sillä en päässyt yli 384 vauhtiin ollenkaan. Ihmettelin kovasti kun aikoinaan otin sen datapaketin (Ilmeisesti sama kuin Hukassa) ettei nyt pääse yli 384, vaikka mun mielestä olisi pitänyt. Monta kertaa soitin aspaan ja kyselin asiasta, kunnon vastausta (mikä minua tyydytti) en milestäni saanut.

  Joten mainitsemasi Data 128 on paljon tuoreempi data liittymä kun nämä mistä me puhutaan. Muistan kyllä nuo 128 datat ja rajoitukset mitkä tuli.

  Kyllähän data nyt liikkuu kun päivitin paketi 2m.aan, mutta olisko mun tarvinnut tehdä sitä ollenkaan?? sillä mielestäni mulla pitäisi olla sama liittymä kuin Hukassa on, mutta jossakin vaiheessa Sauniksella on tullut moka. Synty melkoinen soppa kun otin tuon 3g paketin kun meinasivat viedä tuo vanhan dataliittymän, alentaa siihen 128.iin?! Monen reklamaation jälkeen
  sain takaisin "vanhan edun" mutta oli sitten kuitenkin rajoitettu kun en päässyt yli 384


  Data paketti otettu joskus -05 tai -06 alkupuolella, sillon kun kaikki oli rajatonta :) kuitenkin ennen 1.3.tta -06

  Nyt menee jo paaaljon OFFtopic :D
   
 17. hukassa

  hukassa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/06
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei P9, Huawei Media Pad M3
  Just näin. Kyseessä oli ensimmäinen markkinoilla oleva data-liittymä missä ei ollut mega rajoitusta. Tais menekki säikäyttää saunalahden ja pian ko. paketti muuttui tuohon dataetu 128:n. Kuitenkin me "vanhat" asiakkaat saatiin pitää tuo alkuperäinen dataetu alkuperäisin ehdoin (tästä nimitys vanha dataeu) ja siitä suuret kiitokset Saunalahdelle.
   
 18. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2

  Kiitos täsmennyksestä sinulle.

  Taustoista sen verran, että kyseessähän oli 12kk:n määräaikainen soppari, 10e/kk sai surffailla niinkuin lystäsi ja ilman nopeusrajoituksia. Kaiketi SL:a oli takana se, että siihen aikaan pelkät 3G -luurit olivat suht harvinaisia (kytkykauppa ei vielä ollut sallittu..), puhumattakaan HSDPA -päätelaitteista. Muistaakseni kun useimmilla tuo 12kk soppari alkoi lähetä loppuaan, alkoi SL:n forumeilla kädenvääntö siitä, jatkuuko soppari rajoittamattomana vai 384 -nopeuteen kuristettuna.
  Käsittääkseni koska (meitä) vanhoja Dataedun omaavia oli suhteellisen pieni määrä ja yli 384kbps -nopeuksiin yltäviä ns. HSDPA -luureja vain muutamalla harvalla edelläkävijällä, niin saimme pitää sen rajoittamattoman nopeuden lopulta ihan P. Lehden (SL:n silloinen "isokiho") lupauksella. Sangen asiakaslähtöistä ja nohevaa palvelua :)

  Olen tuota dataetua jatkanut juurikin em. syystä, vaikken alkusyksyn -07 jälkeen ole dataetu / ykkös -liittymäni SIM -korttia pitänyt edes 3G -luurissa. Se, mistä esim. Soneran (1mb langaton netti; http://www.sonera.fi/Laajakaista/Langattomat+laajakaistat/Laajakaista+Langaton) asiakkaat maksavat tällä hetkellä 19,80 (tai jopa 49,90e/kk, kts. ylempi linkki.. :D ), maksaa meille 10e/kk, eikä nopeutta ole edes kuristettu 1mb:iin.

  Kiitokset tosiaan vielä kerran Saunikselle :)
   
 19. gogland

  gogland Mr Vip

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  6881
  Tykkäykset:
  3478
  Puhelinmalli:
  MOTO G5S plus
  Taidan

  Saunalahden viesti x 3 G + reviiri. 9,80 kuukaudessa. Nykyisen puhelimen tuki on 384.
  Seuraava puhelin voisi olla Nokian E 51, siinä olisi kaikki minulle tärkeä. Kamera ei kovin tärkeä. Wlan on. Voisi ottaa toisen Saunalahden nettipuhelin liittymän. Voi latailla esim noita EMTUBEN videoita.Taitaa kuitenkin jäädä ensi jouluun, perheen jäsenet ihmeissään/ kuikkuisia ja kateellisia jos puhelinta jatkuvasti vaihtelee.
   

Jaa tämä viestiketju