Mitä ihmettä Nokia tekee huolloille nyt vuodenvaihteessa?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mpz, 30/12/05.

 1. mpz

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/10/04
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Kävin tänään neljässä huollossa Helsingissä ja yhtä lukuunottamatta kaikilla oli enemmän tai vähemmän lappu luukulla. Ovat myös tämän päivän aikana poistaneet huoltopisteiden yhteystiedot -sivulta (http://www.nokia.fi/asiakastuki/huolto/puhelimet/huoltoliikkeet03.html) varmaan puolet Helsingin huoltopisteistä (ne kolme, joissa kävin eikä lykästänyt, olivat vielä aamulla listassa!). Espoossakin oli joskus aikoinaan kolme, nyt ei enää yhtään. Vuodenvaihteen jälkeen esim. Helsingin keskustassa ei ole yhtään paikkaa, mistä saisi puhelimeen päivityksen. Lähimmäksi taitaa jäädä Päämies kisahallin vieressä.

  Yhdessä paikassa myös sanoivat, että heillä ei ole ollut vähään aikaan edes mahdollisuutta hakea uusia firmware-päivityksiä koska huoltotoiminta oli loppumassa tämän vuoden päättyessä.

  Onko kellään mitään aavistusta, mitä Nokia aikoo tehdä huoltojen suhteen? Luulisi, että noita huoltopisteitä vähentämällä asiakkaille tulee vaan lisää harmaita hiuksia kun puhelimet lähetetään jonnekin jonkkaan ja päivitykset ei onnistu odottaessa. Vaikka lainapuhelimen saisikin käyttöön huollon ajaksi, niin se on laiha lohtu (ja turha luulla että niitä lainapuhelimia aina riittäisi..).

  Ja huoltosuma varmasti vaan pahenee..
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ihan normaali touhuahan tomonen nykyaikana on, asiakaspalvelun tasohan tippuu ja huollot kestää entistä enemmän mut kai se on kustannustehokasta. Ja jos asiakkaat ei oo mistään(hiukan kärjistäen) valmiita maksamaan ni ei kai kukkaan talkoollakaan hommia tee eli kai on meidän itsemmeki myös peiliin katottava..
   

Jaa tämä viestiketju