Mitä ihmettä Microsoft oikein touhuaa? Päivitykset Windows 10 Mobileen estetty

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15394
Reaktiopisteet
103

Nokia Lumia 930 ja 830.


Kun yhdistetään Microsoft ja mobiili, niin lähes mikään ei enää juuri onnistu yllättämään. Microsoftin viimeisimmät peliliikkeet kuulostavat kuitenkin hämmästyttäviltä.

Microsoft on vetänyt pois saatavilta päivitystyökalun, jota tarvitaan Windows Phone 8.1 -puhelinten päivittämiseksi Windows 10 Mobileen. Näin nyt Windows-puhelimia ei ainakaan tällä hetkellä enää voi päivittää lainkaan Windows 10 Mobileen.

Viikon lopuksi Microsoft vahvisti myös tiedot tulevan Windows 10:n Creators Update -päivityksen mobiiliversion tulosta vain 13 eri Windows-puhelinmallille päivityksenä.

Microsoftin päivitystyökalun pois vetämisestä kertova MSPoweruser toteaa nyt nähdyn olevan vain viimeinen tapahtuma sarjassa Microsoftin eriskummallisia liikkeitä, jotka ovat herättäneet epäilyjä koko Windows 10 Mobilen tulevaisuudesta.

Microsoft on jo ajanut alas Lumia-puhelinten myyntiä varastojen hiipuessa eikä sen omista tulevista laitteista ole mitään tietoa. Windows-puhelimia myydään nyt lähinnä vain yrityksille, sillä kuluttajille uuden, tekniikaltaan kilpailijoihin nähden vanhentuneen Windows-puhelimen hankinnassa jatkuvasti heikkenevän sovellustuen tilanteessa ei ole enää mitään järkeä.

Microsoft joutuu nyt jälleen vakuuttelemaan olevansa yhä sitoutunut Windows 10 Mobileen. Tähän tilanteeseen sen ovat ajaneet lukuisat liikkeet, jotka kertovat täysin päinvastaista. Nähtäväksi jää, puhuvatko tässäkin tapauksessa lopulta teot enemmän kuin sanat.

Loppujen lopuksi kuitenkaan sillä, mitä Microsoft vielä Windows Phonen ja Windows Mobilen kanssa tekee, ei edes enää ole mitään varsinaista merkitystä. Windows-puhelimet ovat jo mennyttä – enää odotetaan vain jo tapahtuneen virallista toteamista.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom