Mitä eroja eri operaattoreiden GPRS palveluissa?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja b49, 11/6/03.

 1. b49

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/03
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tuolla alempana oli jo topicci aiheeseen liittyen, jossa käsiteltiin gprs-yhteyden katkeamista tyyliin dataa ei tule enää sisään, vaikka yhteys on päällä, Ulospäin dataa silti liikkuu.

  1. Siis kaikilla operaattoreilla tuntuu olevan tätä katkomista, mutta onko täysin normaalia, Että en ole päässyt käyttämään nettiä kuin kerran yli tunnin mittaisen jakson? melkein poikkeuksetta yhteys kerkiää ladata vain ensimmäisen sivuston...ja sitten förbi=)

  2. Onko millaisia eroja eri operaattorien välillä. Siis tietysti se riippuu paikasta / liikenteestä, mut niinku yleisesti ottaen. Kenelläkään kokemusta Pohjois-Karjalan alueella??

  3. Millaiseksi kannattaa säätää sarjaportin siirtonopeus ja modeemin nopeus, ja onko niillä merkitystä katkomiseen.

  4. Mitään muuta mikä tuohon katkomiseen vaikuttaa?(virhe modeemin asetuksissa tms.) Jatkuva 10s - 2min surffailu kerrallaan, ei ole kovin mieltäylentävää=)

  Laitteistoni:
  - C55
  - grateq lataava usb-kaapeli
  - xp
  - Sonera Pro Data
   
 2. Lappalainen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/8/02
  Viestit:
  66
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole normaalia ei. Se kuuluu kyllä näemmä ainakin DNA GPRS:n ominaisuuksiin, että datan kulku ajoittain pysähtyy, mutta yli vuoden jatkuvan ja ahkeran käytön (yhteys käytännössä aina päällä) perusteella tuo ajoittain on keskiarvoltaan luokkaa joka 4.päivä pitää ehkä buutata. Ihan satunnaisesti siis muutama päivä koko käyttöajalla on ollut niin, että tuota on tapahtunut useimmin saman päivän aikana.

  Laitteet (Motorola T280) ovat ihan oletusasetuksillaan eli mitään ei ole tarvinnut käsipelin koplata.
   

Jaa tämä viestiketju