Mobiili.fi Mitä Apple edellä, sitä Samsung perässä – huhuissa Galaxy S7:n paineentunnistava näyttö

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2137
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Apple on aikaisemmin esitellyt massamarkkinoille muun muassa kosketusnäytön, alumiinirungon ja sormenjälkilukijan. Vaikka yhtiö ei ole varsinaisesti ollut missään asiassa alansa ensimmäinen, on se monessa trendissä toiminut merkittävimpänä suunnannäyttäjänä.

  Tulevaisuudessa matkapuhelinmarkkinoilla odotetaan erityisesti paineentunnistavien näyttöjen yleistymistä, ja jos huhuihin on uskominen, suunnittelee Samsung tekniikan tuomista jo ensi keväänä julkaistavaan Galaxy S7 -lippulaivamalliin. Tekniikka pitäisi toimia pitkälti Applen 3D Touchin tapaan ja mahdollistaa erilaisten pikavalintojen käyttämisen näyttöä voimakkaammin painamalla.

  [​IMG]
  Aiemmin paineentunnistavista näytöistä parhaimpina esimerkkeinä ovat toimineet Applen syyskuussa esittelemät iPhone 6s- ja iPhone 6s Plus -mallit.


  Huhut uudesta Galaxy S7:stä eivät välttämättä ole heikolla pohjalla, sillä ClearForce-paineentunnistustekniikkaa tarjoava Synaptics on jo aiemmin listannut Samsungin yhdeksi yhteistyökumppaneistaan. Synapticsen kehittämä tekniikka on nykyisillään käytössä Huawein Mate S -tabletissa, joten Samsungilla ei pitäisi olla erityisen kiire ominaisuuden sisällyttämissä ensi vuonna myyntiin tulevaan Galaxy S7:ään.

  Hieman esimakua ClearForce-tekniikan toiminnasta voi saada oheiselta videolta. Alkuperäiset huhut Galaxy S7:ään liittyen voi lukea kiinalaiselta Weibo-sivustolta ja englanninkielisistä uutissivustoista asiasta on kirjoittanut muun muassa PhoneArena.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju