Mistä Suomalaisesta (verkko)kaupasta ennakkotilattaessa saa uuden luurin varmimmin/nopeimmin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Toni79, 4/4/11.

 1. Toni79

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/10
  Viestit:
  63
  Tykkäykset:
  1
  Eli kertokaapa kokemuksianne, että mistä Suomalaisesta verkkokaupasta (tai miksei kivijalkamyymälästäkin) saa varmimmin ja nopeimmin ennakkotilattua uuden puhelimen joka on vasta tuloillaan? Eli mikä liike varmimmin on kyennyt toimittamaan ennakkotilattuja luureja sitten kun ne Suomeen ovat saapuneet? Verkkokauppa.com:ista minulla on ainakin viime syksyltä huonoja kokemuksia kun lupasivat liikoja HTC Desire HD:tä tilatessa ja jatkuvasti vaan siirsivät toimituspäivämäärää. Lopulta peruin tilauksen. Nyt olen Samsung Galaxy II tilaamassa ja mietin mikä liike sen ensimmäiseksi voi oikeasti toimittaa. HUOM. Ulkomailta en aio luuria tilata, koska takuu/huolto yms. muut asiat voi olla ongelmallisia KUN vikoja ilmenee.
   
 2. HIGHEND

  HIGHEND Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  33   0   0

  Liittynyt:
  22/12/08
  Viestit:
  2510
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Samsung S6 + Lukuisia muita
  Eikös ihan perus Gigantti hoida hommansa melko asianmukaisesti.
   
 3. InsOmnia Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  26/6/09
  Viestit:
  604
  Tykkäykset:
  30
  Tuo on vähän hakuammuntaa. Luurien toimitukset noudattaa samoja liiketoiminnan perjaatteita, kuin muutkin tehtaiden toimitukset. Eli se joka on suurin tilaaja, saa ensimmäisenä kapulat myyntiin.

  Mutta miksi ihmeessä on pakko ostaa ensimmäisen erän luuria ylipäätänsäkään? No, jos trendipellen imago kärsii naapurin tuoreemmasta puhelimesta, niin pakko kai se sitten on ensimmäisenä kouraan saada, muutenhan jo harakatkin nauraa. :) Sillähän ei ole mitään merkitystä, että pari viikkoa kun odottelisi, niin hintakin on jo satkulla tipahtanut.
   
 4. jakevm70

  jakevm70

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/11/04
  Viestit:
  666
  Tykkäykset:
  2
  Ainakin mulla hyvät kokemukset koneboxi.com:sta.
  Useampi tilaus mennyt näin: Tilaus sisään tänään ja postikusti koputtelee ovea ylihuomenna, suosittelen.
  Viimeisin tilaus tuli juuri eilen, värilaser ja meni juuri noin.
   
 5. tissot1

  tissot1 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/8/08
  Viestit:
  1283
  Tykkäykset:
  103
  Se vanha ja tuttu verkkokauppa.com

  Tullut monella tonnilla ostettua tavaraa joka vuosi henk koht ja yritykselle jo siitä lähtien kun pulju oli pieni varasto/liike Espoon Kilossa.
  Verkkikseen noin yleensä tavara tulee ensimmäisten joukossa, mutta pitää ehtiä ensimmäiseen aaltoon varaamaan kun on tämän liikkeen löytänyt valitettavasti pari muutakin.

  Itse en jalallani astu Giganttiin, mutta noin yleensä vaikea tähän mitään yleispätevää vastausta on antaa. Useimmiten tilaan verkkiksestä puhelimen noudolle ja jos en tavaraa saanut silloin kun tarve oli niin katson jos konebox, jimm's jne. olisi tavaraa vapaana. Niin kauan kun tavaran voit hakea niin tuon verkkiksen tilauksen voi aina perua.
   
 6. pyrjola

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/6/10
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  1
  Verkkokauppaan en kyllä luottaisi, kun kysymys on ennakkotilaamisesta. Useampi kerta on käynyt niin, että ennakkotilattu tuote on saatavilla useista eri kivijalkakaupoista ja Verkkokauppa vielä arpoo kenelle se tuotteitaan toimittaa. Ennakkotilaus ei merkitse Verkkokaupassa mitään jonotusnumeroa. Lähinnä tietävät, että tuo määrä on kiinnostunut tuotteista.
   
 7. dudecriple

  dudecriple Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/10
  Viestit:
  1205
  Tykkäykset:
  164
  En ole varma, mutta kyllä verkkokaupassakin ainakin jos sieltä kysyy niin ne vastaa että olet listalla esim. yhdeksäs..
  Markantalo vois ainaki olla iha ok tälläisissä tapauksissa.
   
 8. kurrre

  kurrre Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/04
  Viestit:
  1471
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  S8, S7 edge, iPhone 6
  Tuotteet toimitetaan järjestyksessä ennakkotilausten mukaisesti, eli ensimmäisenä tilannut on tilausjonossa luonnollisesti ensimmäisenä jne. Tätä saattaa näennäisesti sekottaa se että jotkut tilaavat postitse ja toiset taasen noutoon. Tällöin postilla tilannut tilauslistan ensimmäinen saattaa saada puhelimen vasta listalla sijalla 20 olleen, mutta noutoon tilanneen, asiakkaan jälkeen.
   

Jaa tämä viestiketju