1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mistä siedettävä "ring ring" soittoääni?

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Hoemiini, 7/8/05.

 1. Hoemiini

  Liittynyt:
  7/8/05
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Tuli hankittua tuo Samsung SGH-Z107 ja oikopäätä tuli sitten myös havaittua, että eihän noita über humppa soittoääniä kestä erkkikään. Pako oli siis metsästää joku siedettävä ja klassinen "ring ring" soittoääni. Ensimmäinen löytyi Samsungin omilta sivuilta mutta tämäpä ei suostunut latautumaan parista tilausyrityksestä huolimatta. Sitten kun vihdoin löytyi joltain tarjoajalta real tone soittis kuulosti se aivan hirveältä luurissa. Onko siis tietoa mistä löytyisi klassinen "Ring Ring" puhelimen soittoääni, joka kuulostaisi vielä hyvältä tuossa Sampassa?
   
 2. matuu

  Liittynyt:
  26/4/04
  Viestit:
  802
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6
  Jos sulla on datakaapeli tai vastaava ni mulla on kyl koneel ainaki ihan omasta mielestä siedettävä pelkkä pirinä, voin laittaa sähköpostil sen jos kelpaa...
   
 3. arves

  Liittynyt:
  27/7/02
  Viestit:
  835
  Tykkäykset:
  10
  ...

  olisin iloinen, jos voisit laittaa minullekin tuon "ring"-äänen meilitse. Kokeilen josko se kuulostaisi D500 myös ok:lta - nimittäin buumista ym. ostamani "ring"-äänet eivät pelitä.

  a.vesterholm@pp.inet.fi

  kiitos vaivannäöstäsi

  arja
   
 4. FLn

  Liittynyt:
  27/10/04
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0

Jaa tämä viestiketju