1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mistä saisi Benefon Twiniin uuden akun halvalla?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Saatteeksi, 9/7/03.

 1. Saatteeksi

  Liittynyt:
  9/7/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Ajattelin että täältä saisin vastauksen kysymykseeni Twinistä, vaikka puhelin ei tosiaankaan ole mikään uusi malli. Benefonin eShopissa kyllä olisi akku (ei tosin kovinkaan halpa, 25e), mutta kun hintaan lisätään toimituskulut 20e, ei 45e akusta kuulosta järkevältä. Eli siis jos joku tietää jonkun _järkevän_ hintaisen nettikaupan (tarvikeakkukin otan mielelläni) tai on kokemuksia tilaavatko "piirimyyjät" Benefonilta akkuja vanhoihin puhelimiin, niin ei muuta kun infoa tänne. Myös muut ratkaisut kelpaavat, liikuskellessani ympäri Suomea noudankin akun kätevästi, pitäisiköhän lähteä käymään Salossa;) Kiitokset avuliaista vastauksista.

  -Tommi , Save Twin Project
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9361
  Tykkäykset:
  196
  Aika vähissä taitaa olla vaihtoehdot. Sinuna ottaisin yhteyttä johonkin jälleenmyyjään ja kyselisin sitä kautta. Tai sitten suoraan Benefonilta tiedustelet. Tarvikkeakkuja tuskin löytyy, Benefin Twin on sen verran harvinainen malli.
   
 3. NusNus Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1955
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active
  Oletko lähettänyt benefonille mailia ja kysynyt jos he voisivat lähettää akun kirjeenä jolloin hinta putoaisi (ei taida posti kuitenkaan veloittaa 20e ;)?
   
 4. dieselmies

  Liittynyt:
  18/7/02
  Viestit:
  202
  Tykkäykset:
  0
  www.lohenette.fi
   
 5. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Tuolla oli Twinin akkuja 20e/kpl, tästä on jo sen verran (joku kuukausi), että kannattaa soittaa ensin. http://www.batpower.fi/
   

Jaa tämä viestiketju