Mistä saa Nokia 6700 classiciin näyttökuvakkeet?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Mariana, 25/3/11.

 1. Mariana

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/08
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Mulla katosi reilu kuukausi sitten kaikki "ei muistikortilla oleva" puhelimesta. Se oli huollossa ja siihen asennettiin ohjelmistopäivitys. Nyt tiedot on takaisin, mutta en saa mistään näyttöön takaisin niitä pikkukuvakkeita (pikakuvakkeet), mitä klikkaamalla pääsi laskimeen, webiin, kalenteriin jne. Sain neljä kuvaketta hetkellisesti näkymään keskelle ruutua, mutta kun koitin saada niitä näytön alareunaan missä ne ennen oli, onnistuin kadottamaan koko kuvakkeet.
  Uutena asensin ne alareunaan vierekkäin, mutta kun puhelin oli ekan kerran huollossa joulun jälkeen (siihen asennettiin silloinkin uusi ohjelmistopäivitys), sen jälkeen en saanut enää riviin niitä vaan ne olivat keskellä. Sama on nyt uusimman huollon jälkeen. Ennen niitä kuvakkeita sai useamman, mutta ilmeisesti enää vaan 4? Nyt nuo asetukset on muutenkin ihan erilailla mitä ekan huollon jälkeen. Osaako joku auttaa?
   
 2. säätäjä86 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1920
  Tykkäykset:
  6
  Yksi mahdollisuus voi olla se, ettei uudessa ohjelmistossa ole mahdollisuutta saada semmoisia pieniä enään. Uudessa ohjelmistossa voi olla jotain ulkoasuun liittyviä muutoksia. Ihan vain arvaus. Itselläni ei kokemusta sen enempää ole.
   
 3. Mariana

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/08
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Otin "mukauta näkymää" kohdasta kaikki kohdat tyhjäksi, niin 4 pikku kuvaketta on nyt keskellä ruutua 1cm sisällä: yksi hiukan ylempänä, yksi alempana, yksi oikealla ja vika vasemmalla ja keskellä joku kiemura, minkä tarkotusta en tiedä :( Niitä ei saa millään siirrettyä vierekkäin alas.
  On tuolla asetuksissa muitakin juttuja muuttunut - eikä parempaan suuntaan. Lisäksi tuossahan on aina mennyt ruutu pimeäksi aika pian - nyt menee vielä paljon nopeammin.
   

Jaa tämä viestiketju