Mistä Nokian puhelin lainaksi testiin yliopistoon?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Peoples, 1/4/05.

 1. Peoples

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/12/02
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Onko kellään tietoa mistä kannattaisi lähteä kyselemään Nokian puhelinta lainaksi yliopiston testiin jossa tutkitaan kameroiden laatua? Jälleenmyyjät ei varmaan helpolla lainaa, Nokian PR puoli tms?
   
 2. mustis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/03
  Viestit:
  1458
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Ace II/Lumia 520, Elisa
  Väittäisin, että helpommin saat jälleenmyyjältä kuin suoraan Nokialta mutta varma en tietenkään ole. Ostaako opisto henkilökunnan työsuhdekännykät jostain? Kannattaa kysyä samasta paikasta. Liikkeillä voi olla joskus esittelykappaleita, joita on mahdollista saada lainaksi.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Tämän kuvauksen perusteella saa sen käsityksen ettei kanavia tuollaisten saamiseen ole olemassa (eikä tutkimus ole sellainen että ne aukeisivat), ja ilmeisesti ei myöskään määrärahoja, joten sitten kanattaa kysellä muilta opiskelijoilta.

  Jos projektista löytyy henkilöitä joilla suhteita (sopiviin paikkoihin tai sellaisiin joilla mahdollisuus noi järjestää) niin niiden avustuksella voi yrittää.

  Jälleenmyyntikanava/valmistajat/maahantuojat eivät nippua koneita noin vaan jaa ilmaiseksi kaikenmailman testeihin.

  Rahalla toki saa melkein mitä vaan.
   
 4. Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  Yliopistossa on varmaan it-puolella jonkin näköistä kännykkäkoodausta olemassa, niin lähtisin sieltä suunnalta kysymään ekana. Niitäkään tuskin saa kovin kummosesti lainaksi, mutta varmaan saa testiin sen verran että saa kuvat otettua.

  Olisi kyllä hienoa jos joku varmaan tässä tapauksessa isompi matkapuheliniketju tai operaattipitäisi palvelua, että vaikka panttia vastaan sais puhelimia testiin pariksipäiväksi juuri kehitysjuttuja varten ilman kovin kummoisia byrokratioita. Väärinkäyttöä voisi vaikka seurata sillä että pitäisi palauttaessa kertoa mitä sillä on tehty, jos on tehnyt jotain hyödyllistä niin sais jatkossakin lainata puhelimia jollei niin sitten ei. Esimerkiksi takuupalautuspuhelinten / esittelypuhelinten kierrätys moiseen ei luulisi olevan kovinkaan kummoinen sijoitus.

  Mutta taitaa olla pikkasen utopiaa moinen...
   
 5. koodi

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/4/03
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  "Noh, mitäs teitte puhelimilla?"
  - "Putoamiskiihtyvyyttä laskimme sekä kimmotonta törmäystä y-akselilla"
  Tai kenties artikkeli aiheesta: Räjähtävät ja räjähtämättömät matkapuhelinten akut.

  Voi olla kyllä aika hiljasta ilman suhteita saada puhelimia, varsinkin useampia ja uudempia testattavaksi ilman kikkailua. Paremmin saattaisi onnistua jos menisi jonnekin liikkeeseen niitä testailemaan. Penkki ja testikuva mukaan..
   
 6. Zache

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  540
  Tykkäykset:
  0
  Aika harva juttu joka minulle mieleen vaatii puhelinten vahingoittamista, sitäkin useampi kyllä sitä, että se puhelin testattavana siksi että ei tiedä miten se käyttäytyy (esim ohjelmistot) ja jos juttuja pitääkin säätää enemmän niin se ei ehkä olekkaan enä sellainen juttu että mennäämpäs liikkeeseen pyydetään laite lainaksi ja otetaan pari kuvaa, vaan pitää oikeasti pohtia miksi joku juttu ei toimi tai miksi toimii.
   

Jaa tämä viestiketju