Mistä nettikaupasta langaton kosketusnäyttöperuspuhelin

Keskustelu osiossa 'Hintavihjeet', aloittaja 45996, 23/2/12.

 1. 45996 Vieras

  0   0   0

  Olen etsinyt langatonta kosketusnäyttöperuspuhelinta minulla tällä hetkellä olevan tavallisen langattoman peruspuhelimen tilalle. Jos joku ihmettelee, miksi en käytä tavallista matkapuhelinta, niin syy on siinä, että soitan niin paljon yrityspuhelimiin ja täällä Pirkanmaalla on ainakin melkein pari kolme kertaa halvemmat puhelintaksat peruspuhelimella kuin kännykällä. Löysin yhden puhelimen Gigantista ja Markantalosta, jossa on kosketusnäyttö. Se on Gigaset SL910, mutta sitä ei saa tilattua tällä hetkellä kummastakaan liikkeestä ja niissä ei tiedetä, koska puhelimia tulee heille. Puhelimen tilaaminen pitäisi onnistua nettikaupan kautta ja maksu pitäisi tapahtua suomalaisen verkkokaupan kautta. Linkki Gigantiin, jossa on Gigaset SL 910 minkälaista tarkoitan

  http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/puhelimet/GIGASL910/gigaset-sl910-langaton-puhelin
   
 2. Alpha-

  Alpha- Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  19/9/02
  Viestit:
  3071
  Tykkäykset:
  176
  Puhelinmalli:
  Halko
  Tuo Gigaset SL910 taitaa olla toistaiseksi ainoita kunnollisia malleja ja sekin julkaistu vasta viime vuoden loppupuolella. Taidat siis joutua odottelemaan sen saatavuuden parantumista.
   
 3. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8865
  Tykkäykset:
  2968
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Ellei liikkeestä ostaminen ole välttämätöntä niin ainakin huutiksesta löytyy.
   
 4. 45996 Vieras

  0   0   0

  Kiitti vastauksista. Meni vähän aikaan, kun etsin oikeata puhelinta. Kosketusnäyttöpuhelinta ei ole myynnissä muuta kuin Gigaset SL910 jota ei ole myynnissä tällä hetkellä akkuongelmien takia. Päädyinkin sellaiseen ratkaisuun, että vaihdoin nykyisen lankapuhelinliittymäni Saunalahden Kotipuhelimeen, jossa numeroni on sama ja hinnat edullisia lankapuhelimenhintoja. Puhelimen täytyy olla GSM-puhelin, jossa on SIM-kortinpaikka tai tavallinen matkapuhelinkin kelpaa. Kotipuhelin-laitteeseen täytyy olla oma SIM-kortti ja sen saa Saunalahdelta. Ostin Saunalahden Kotipuhelin-liittymää varten Insmat BB300 puhelimen, joka samannäköinen ja kokoinen kuin kännykkä.
   
 5. 45996 Vieras

  0   0   0

  Nyt toimii Saunalahden Kotipuhelin-liittymällä Insmat BB300 GSM-puhelin. On oikein hyvä systeemi ja kuten kännykällä soittaisi.Tänään kun liittymä avattiin niin oli aluksi vaikeuksia saada puhelimeen verkkoyhteyttä. Soitin Saunalahteen ja saimme puhelimen toimimaan. Näytöön tuli keltainen logon tapainen palkki vasempaan ylälaitaan, joka puuttui aluksi kun yhteys ei toiminut.
   

Jaa tämä viestiketju