Mistä kunnollinen osoitekirja kännykkään?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja oh8nax, 21/3/07.

 1. oh8nax

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Ihmetyttää Nokian kännyköiden heikkotasoiset ohjelmat. On pakko kantaa kämmenmikroa mukana, jossa on osoitekirja ja kalenteri. Esimerkiksi kännykän osoitekirjaan ei voi laittaa erilaisia kategorioita henkilökohtaisille ja työhön liittyville yhteistiedoille. kännykässä kaikki on sekaisin. Niitä ei ole helppo hallita kun on satamäärin yhteistietoja. Luulisi, ettei ole kovin vaikeaa tehdä kunnollisia ohjelmia, jotka synkronoituisivat esimekiksi Outlookin kanssa. Nyt Outlookista ei siirry kännykkään kaikki tieto. Muistiinpanoista siirtyy vain muutama rivi. Olisi suuri helpotus, jos voisi kuljetta kaiken tarvitsemansa tiedon kännykässä. Palmin ja Pocket PC kämmemikroissa nämä asiat toimivat hyvin.
   
 2. Jace

  Jace Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4509
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
  Ainakin S60 -puhelimissa on osoitekirjassa löytyy ryhmät. Eli perustelet mielesi mukaan ryhmiä ja "koti" "työ" jne ja niiden alle voit lisätä haluamat numerot.
   
 3. oh8nax

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vinkistä

  Täytyypä kokeilla. Tosin ei tämä vaihtoehto toimi synkronissa PC:n Outlookin kanssa, mutta pelkässä kännykässä se ehkä toimii.
  Kunpa Nokialla olisi PC:lle oma kalenteri, osoitekija ja muistio-ohjelma, niin kuin Palmilla, voisi hoitaa asiat helpommin. Nykyinen Nokia PC Suite on vähän keskentekoinen.
   
 4. zzuser

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/2/03
  Viestit:
  97
  Tykkäykset:
  0
  Älä välitä, kaikki muukin Nokia tekemä softa on täyttä p*****. Nokian ydinkompetensseihin kuuluu luurien valmistuttaminen muilla tahoilla ja valmiiden luurien kärrääminen kauppoihin, ei softan teko.

  - Zed
   
 5. oh8nax

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Miksi?

  Nokia tekee hienoja Businesspuhelimia keskeneräisillä ohjelmilla. Mistä se johtuu? Olisi parempi vaihtaa Windows Mobileen.
   
 6. oh8nax

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Hyviä ohjelmia

  Hankin kännykkääni uusia ohjelmia ja tilanne on nyt paljon parempi. Papyrus vaikuttaa erittäin hyvältä kalenteriohjelmalta ja synkronointi toimii Outlookin kanssa. Sinne voi siirtää päiväkohtaisia tietoja vaikka sivukaupalla, mm. vaikka lentolipun sähköisen version. Sitten hankin Handy Safe ohjelman, jonne vai laittaa turvaan salasanan taakse vaikka mitä, esim. erilaisia salasanoja, joita ei tahdo muistaa. Sinne voi laittaa yhteistietoja ja sillä tavalla hoituu mm. monet yhteystiedot paremmin kuin kännykän omassa osoitekirjassa, koska Hndy Safeen voi tehdä jaotteluja mielensä mukaan.
   

Jaa tämä viestiketju