1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mistä käytetty?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja JudgeDee, 16/8/02.

 1. JudgeDee

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Joka halvatun liike ilmoittelee ties minkälaisia kännyköiden vaihtotarjouksia, mutta kun haluaisi käytetyn ostaa, niin valikoimaa on yksi tai ei yhtään. Siivoaako joku taho vanhat pois markkinoilta uusien myyntiä tukeakseen, vai mistä niitä löytyy?
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Heh, et ole yksin. Hyvänä vaihtotarjouspäivänä niitä vaihdossa tulleita puhelimia ollaan kysymässä enemmän kuin niitä uusia... =D
   
 3. Kirppu

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  Suuri osa näistä vaihtotarjous koneista paljastuu myöhemmin romuiksi, eikä niitä voi myydä. Jotkut mallit taas kannattaa myydä venäläisille ennemmin kuin suomalaisille.
   
 4. jim77

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  555
  Tykkäykset:
  0
  Jos käytettyä etsit niin tässä hyvä neuvo: (Neuvo koskee Helsinkiä, kun et ole vaivautunut laittaman kaupunkia tietoihisi =)

  Mene metrolla itäkeskukseen. Kävele citymarkettiin. Lähde sieltä käymään koko itis läpi ja matkalla muista aina vilkuilla tokaan kerrokseen, koska liikkeitä on sielläkin. Kävimme muijan systerille synttäri lahjaksi 3310 etsimässä ja kohtasimme muistaakseni:
  12 liikettä missä kaikissa oli 3-20 käytettyä. Eli ei todellakaan pulaa niistä. Tosin myyjien kanssa keskustellessa ja mestan läpi käveltyämme oli valikoima hieman muuttunut jo takaisin tullessa eli vauhti on kova..
   
 5. Tanjuzka

  Tanjuzka Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3324
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Iphone 5S
  Venäläiset vie käytetyt. Mutta vie ne suomalaisetkin.
  Käytetyt on todella kysyttyä tavaraa.
  Jos meillä on vaihtotarjous lehdessä, käytettyjä tulee n. 30
  niin 2 päivää ja kaikki on mennyt.
   

Jaa tämä viestiketju