Mobiili.fi Missä viipyy tyylikkään Honor 8:n tulo Eurooppaan?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Honor 7 Premium on Suomessa Honor-malliston kärkilaite.


  Honor 7 nousi viime vuonna sensaatiomaisesti Suomessa myyntilistojen kärkisijoille ja nosti yksinään merkittävästi Huawein ja sen toisen brändin Honorin yhteenlaskettua markkinaosuutta täällä.

  Nyt meikäläinen Honor-mallisto on kuitenkin alkamassa vanhentua käsiin ylemmissä hintaluokissa. Suuremmalla tallennustilalla ja kultavärillä varustettu myöhemmin lanseerattu Honor 7 Premium ei enää paljoa lämmitä.

  [​IMG]
  Honor 8 viidessä värissä.


  Honor 7:n seuraaja Honor 8 on julkistettu jo Kiinassa kuukausi sitten, ja nyt se on 16. elokuuta tapahtuvan julkistuksen myötä näyttävän Deezer-yhteistön kera tulossa myyntiin jo myös Yhdysvalloissa, joka Huaweille/Honorille on perinteisesti heikompi markkina-alue.

  Honor 8:n tulosta Eurooppaan ei kuitenkaan ole vielä edes mitään viitteitä.

  Honor 8:ssa designin pääroolin varastaa lasi, jota löytyy myös takaa puhelimesta. Etupuolen valtaa 5,2-tuumainen 1920 x 1080 pikselin näyttö, jonka yläpuolella on kahdeksan megapikselin etukamera ja takaa löytyy puolestaan 12 megapikselin ja f/2.2-aukon tuplakamera sekä sormenjälkitunnistin. Lisäksi Honor 8:n sisuksissa piilee Kirin 950 -järjestelmäpiiri.

  [​IMG]
  Honor 8 yhdistää metallia ja lasia.


  Selkein selitys, miksei Honor 8:aa ainakaan vielä ole Euroopan markkinoille lanseerattu leineekin sen ominaisuuksien melkoisen suuri yhteneväisyys Huawein itsensä P9-huippupuhelimen kanssa. Honor 8:n kaksoiskamerasta puuttuu Leica-brändäys, mutta muuten sekin on P9:n linjoilla.

  [​IMG]
  Huawein lippulaivaälypuhelin P9.


  Huaweilla tunnutaan uskottavan Suomessa 550 euron hinnnalla myytävän P9:n vetovoimaan, eikä sitä haluta tulla häiritsemään melko vastaavalla, kenties jopa tyylikkäämmällä, Honor 8:lla – joka hinnoiteltaisiin luultavasti selvästi edullisemmaksi täälläkin. Kiinassa Honor 8:n hinta lähtee alle 300 eurosta.

  [​IMG]
  OnePlus 3.


  Samanaikaisesti kuitenkin alle 400 euron OnePlus 3:n myynti kiihtyy myös Suomessa, ja se oli jo henkilöasiakkaille toiseksi myydyin älypuhelin sitä ainoana operaattorina myyvän Elisan valikoimissa heinäkuussa. Edellä oli vain Samsungin selvästi edullisemman kategorian Galaxy J5.

  Honor 7 ylsi Elisan myynnissä heinäkuussa 6. sijalle.

  Honor 8:n lisäksi Kiinassa on julkaistu jo myös suurempi 6,6 tuuman Honor Note 8 sekä Honor V8, joka myös tarjoaa tuplakameran mutta 5,7 tuuman näytön.

  Jotakin uutta Honoria kaivattaisiin kipeästi myös Suomeen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju