Missä puhelimessa toimii yahoo messenger?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja sinttu2, 5/11/11.

 1. sinttu2

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/11/11
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  E7
  Moi, eli pitäis saada uusi puhelin missä ehdottomasti toimii yahoo messenger tai sitten skype. Nyt käytössä Samsung s5230. Kesällä ostin Nokian c3 kun luulin että siinä toimii yahoon pikaviestit, mut joo sain sen ebuddyn ladattua siihen ja toimi, mutta jos se oli auki niin puhelimella ei voinut tehdä mitään samaan aikaan... eli ei hyvä. Palautin puhelimen kun ei tullut normipuhelut perille, muka puhelin kiinni ja sama ongelma viestien kanssa, joten jatkoin vanhan samsungin kanssa ja palautin c3.

  Nokian e7 kiinnostaa, hieno muotoilu ja qwerty näppis erikseen ja hinta sopiva, kuten myös Nokian e6 qwerty:n takia mutta e7 parempi ison näytön takia... Ja tietty N8 ois hieno. Puhelinta käytän soittamiseen ja tekstaamiseen, facebookia käytän ja haluaisin sen yahoon mesen tai skypen myös. Kameralla ei ole niin väliä kun en oikeen ikinä ole tottunut ottamaan kuvia puhelimella ja musaa en oo pitkään aikaan puhelimella kuunnellut sen jälkeen kun ostin iPodin. Uutisia voin lukee puhelimella netistä jos on helppo käyttää, mut en oo sellaseen tottunut kun ei oo ikinä ollut älypuhelinta. Ei oo väliä onko tavallinen näyttö vai kosketus mut sen qwerty:n kyl haluan. Kaveri sano että kaikkiin Nokian puhelimiin saa yahoon mesen ladattua netistä mutta nokian sivuilla luin että kaikissa puhelimissa ei oo pikaviesti mahdollisuutta? Ja nokialaisen haluisin varmaan vaan sen takia että niitä olen tottunut käyttämään :D Samsung on ollut ok ja muita ei ole edes ollut. Eli mikäs ois paras mun käyttöön ??
   
 2. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6229
  Tykkäykset:
  1272
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Nokia e7 ainakin halpa. En sitten tiedä toimiiko nuo yahoot. Tuohon käyttöön vois olla sopiva.
   
 3. BorG Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  1/7/09
  Viestit:
  1274
  Tykkäykset:
  178
  MSN Messenger, FB chatti, twitterit ym toimii ainakin S^3:ssa aika hyvin Nimbuzz nimisellä ilmaisohjelmalla. Kerran laitat sähköpostit mitkä sulla on (mesessä ym.) sitten Nimbuzz lataa kaikki kaverit yhteen ja samaan ohjelmaan (itseensä ;)), kivaan listaan mistä voit sitten viestitellä eri ketjuissa ihmisten kanssa (nimen lisäksi mese/FB profiilikuva näkyy). Nopea on ainakin mulla, ei laggaa, ja on paljon säätöjä (oman tilan säätäminen [busy, invisible ym], viestiääni, värinä...ym). Ainoa miinus on että aika monessa kohtaan joutuu kaksi kertaa painamaan valikkoja ennen kuin se siirtyy niihin. Ei myöskään ole maailman kaunein ohjelma. Viimeisenä plussana voin mainita että akkua se ei myöskään syö loputtomasti, jos on päällä heti aamusta niin hyvin pystyy päivän menemään ja normaalisti käyttämään puhelinta.
   

Jaa tämä viestiketju