Missä kuvat luuraa?

Keskustelu osiossa 'Jolla', aloittaja Naksnaks, 13/5/15.

 1. Naksnaks

  Naksnaks Ikonipäkki- ja suojakuoriaddikti Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  69   0   0

  Liittynyt:
  29/4/06
  Viestit:
  1541
  Tykkäykset:
  470
  Puhelinmalli:
  Mate 10 Pro | Gear S3 Frontier
  Tämmönen "ominaisuus" tuli huomattua. Jolla siis kolmatta viikkoa käytössä, aiemmin ei ole häirinnyt tää juttu, mutta kun sitä eilen yritin tutkia ni meni hermot. Eli: Galleria näyttää, että kuvia ois yhteensä päälle 7600(!), mutta mulla ei ole hajuakaan, että missä ne on, ja mistä ne on luuriin tullu. Käytän laitteessa muistikorttia, mikä ollut muissakin puhelimissa käytössä, mutta formatoin sen ennen käyttöä, joten siellä niiden kuvien ei pitäs olla.

  Eilen tein sellasen testin, että liitin Jollan tietokoneeseen, katsoin galleriasta kuvatiedoston nimen ja sit koitin Windowsin haulla löytää sen tiedoston puhelimesta. No eihän se tietenkään mitään löytänyt. Dropbox osaa ne kuvat kuitenki synkata, eli kyllä ne tietokoneellakin periaatteessa pitäis löytyä.

  Tilaa kyllä puhelimessa vielä riittää, en sillä tätä nyt valita, mutta esim. gallerian käyttö on ihan älyttömän hidasta kun se latailee noiden kuvien thumbnaileja, siks ne ois ihan kiva saada laitteesta veke.

  Eli keksiikö kukaan mistä niitä vois katella? Kokonaan sileeks en viittis luuria vetää, se kun alkaa nyt olla säädetty sopivaks...
   
 2. Naksnaks

  Naksnaks Ikonipäkki- ja suojakuoriaddikti Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  69   0   0

  Liittynyt:
  29/4/06
  Viestit:
  1541
  Tykkäykset:
  470
  Puhelinmalli:
  Mate 10 Pro | Gear S3 Frontier
  File browserilla tajusin sitten käyttää etsi-toimintoa, ja se näyttää että ainakin osa noista kuvista majailee yhä muistikortilla. Eli kone ei sitten forkannutkaan sitä kokonaan... Vielä kun pääsis koneella käsiks niihin tiedostoihin :/
   
 3. jaripi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/10/11
  Viestit:
  2216
  Tykkäykset:
  286
  Puhelinmalli:
  Lumia 950XL DS
  Jos oot formatoinnut, niin tuskin siellä muistikortilla mitään on. Todenäköisesti löydät niiden tietokannat (indeksoidut tietokannat tai thumbnail cachen) ... tota samaa tapahtuu usein musiikin kanssa ja samoin pilvipalveluiden kuvien kanssa (ne tallentuu vasta avatessa kuvan) ...
   
 4. Se7ska

  Se7ska

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/3/11
  Viestit:
  92
  Tykkäykset:
  8
  Eikö kansio ilmesty tietokoneen työpöydälle kun liität jollan siihen USB-kaapelilla?
  Minulla ainakin tulee puhelimen kansio näkyviin ja siinä on kaksi kansiota sisällä, puhelin ja muistikortti.
  Siitä niitä on helppo käsitellä joskin ei ainakaan minulla osaa avata kuvia suoraan puhelimesta vaan ne pitää kopsata tietokoneelle.
   
 5. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Itselläni oli sellainen tilanne, että kun laitoin Windows Phonessa olleen muistikortin Jollaan, niin Jolla kaivoi galleriaan useita tuhansia 'thumbnail-kuvia', jotka eivät näkyneet kunnolla. Ilmeisesti olivat jotain WP:n luomia 'cache thumbnaileja', joita Jolla ei ymmärtänyt. Ongelma korjaantui kun poistin muistikortilta kaikki ylimääräiset kansiot.
   

Jaa tämä viestiketju