1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mio A701 sähköpostiasetukset

Keskustelu osiossa 'Windows Phone', aloittaja retsu, 24/4/07.

  1. retsu

    Liittynyt:
    25/7/06
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    Jostain syystä en nyt vaan osaa. Postit kyllä saapuvat kännykkään, mutta kun yrittää lähettää viestiä, tulee mystinen ilmoitus: "järjestelmänvalvoja: viestin vastaanottajat eivät kelpaa. Viestiä 'nönnönnöö' ei lähetetty ja se on siirretty luonnokset-kansioon. Seuraavat vastaanottajat eivät kelpaa: ******@gmail.com, mikävaan@mikävaan.com."

    Gmailin kautta postit lähtevät ja saapuvat niinkuin pitääkin, samoin hotmailin. Aikaisemmin toimi samoilla asetuksilla Samsungin ja Nokian puhelimissa eli vika ei ole operaattorissakaan. Mikä ihmeen järjestelmänvalvoja? Onko mitään toivoa?

    Asetukset:

    tuleva posti: mail.inet.fi
    lähtevä posti: smtp.dna044.com
     
  2. jugih

    jugih Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/12/04
    Viestit:
    987
    Tykkäykset:
    52
    Puhelinmalli:
    iP 6S 64Gb
    Muulla on ihan sama juttu HTC s710:n kanssa.
    Tulee virheilmoitus

    Järjestemänvalvoja: viestiä ei toimitettu seyraavaan osoitteeseen xxx error 571 we do not relay

    WTF? Kaikissa kännyissä DNA smtp.dna044.com tai smtp.dnainternet.net toiminut hyvin. Nyt tökkii..
     
  3. retsu

    Liittynyt:
    25/7/06
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    Niin, saitkin näköjään tuolla toisessa ketjussa toimimaan. Eli kyse oli varmaan gmailista? Kyllä mullakin toimii gmailin postit hyvin, mutta pitäisi saada lähetettyä mail.inet.fi osoitteen posteja dnan liittymästä... Tosiaan hassun hauskaa että samoilla asetuksilla toimii muissa puhelimissa. Pitäisikö vain luovuttaa ja alkaa käyttämään gmailia?
     
  4. jugih

    jugih Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/12/04
    Viestit:
    987
    Tykkäykset:
    52
    Puhelinmalli:
    iP 6S 64Gb
    Ei mulla saapuvat postit tulee ihan omalle domainille omaan pop-palvelimeen. Ennen olen aina käyttänyt DNA:n asiakkaana tuota DNA:n smtp palvelinta. Tässä uudessa puhelimessa se ei vaan jostain syystä enää toiminut?

    Eli avasin Gmailiin tilin jonka smtp palvelinta nyt käytän. Toimii tosiaan kaikilla yhteyksillä (WLAN (eri verkot), GPRS ym.

    Muutenhan stmp palvelinta joutui vaihtamaan joka kerta kuin vaihtoi yhteystapaa.. Siis jos halusi LÄHETTÄÄ postia, vastaanotto toimii aina.
     
  5. retsu

    Liittynyt:
    25/7/06
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    Eipä se nyt suostu toimimaan niin että ne soneran postit lähtisivät gmailin smtp-palvelimen kautta.. Pitänee jatkaa harjoituksia.
     
  6. jugih

    jugih Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/12/04
    Viestit:
    987
    Tykkäykset:
    52
    Puhelinmalli:
    iP 6S 64Gb
    Muistitkos klikkaa POP ominaisuudet päälle Gmailista ja laittaa kännystä SSL-salauksen päälle lähteviin posteihin. Entäs autentikointi/salasanat myös päällä?
     
  7. jugih

    jugih Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/12/04
    Viestit:
    987
    Tykkäykset:
    52
    Puhelinmalli:
    iP 6S 64Gb
    Ja sun pitää myös muuttaa lähettäjän osoite Gmailin sivuilta.
    Gmailin smtp näet oletuksena laittaa gmailin tilin sähköpostiosoitteen lähettäjäksi, luki kännyclientissä lähettäjän kohdalla mitä tahansa.
     
  8. retsu

    Liittynyt:
    25/7/06
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    POPit oli päällä ja SSL, mutta totapa en tiennyt että sen osoitteen voi muuttaa gmailin asetuksista, ei ole ennen tullut vastaan. Mutta KIITOKSIA oikein paljon kun jaksoit neuvoa, nyt TOIMII! :) :)
     
  9. jugih

    jugih Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    23/12/04
    Viestit:
    987
    Tykkäykset:
    52
    Puhelinmalli:
    iP 6S 64Gb
    Ollos hyvä.
    Kiva ettei kaikkien tarvitse painia samojen asioiden kanssa mitkä joku on jo ratkaissut. Näin se maailma kehittyy nopeammin..
     
  10. retsu

    Liittynyt:
    25/7/06
    Viestit:
    6
    Tykkäykset:
    0
    MMS

    Heh, nyt sitten tuli MMS-viesti. DNA:n automaattiasetukset eivät tietty toimineet ja kesti 20 min ennen kuin edes löysi koko MMS-asetusten säätöpaikan puhelimesta. En millään saanut toimimaan vaikka käsin mielestäni syötin oikeat asetukset.. Mitään vinkkejä?
     

Jaa tämä viestiketju