Minne unohtui uuden Turing-puhelimen esittely? Odotettu julkistus jäi perin olemattomaksi

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216

Turingin eilisestä julkistuksesta merkittävin näkyvä seikka oli lopulta uusi Facebook-kansikuva.


Eilen piti olla Turing Robotic Industriesin suuri päivä. Kohua useampaan otteeseen lyhyen historiansa aikana aiheuttaneen, Saloon suurielkeisin tehdashankkein rantautuneen älypuhelinvalmistajan piti esitellä New Yorkissa uutta Turing Phone Appassionato -puhelintaan. Ehkä näin kävikin, mutta juuri kukaan ei sitä huomannut – eikä verkkoon ole jäänyt merkkejä esittelystä.

Turingin verkkosivut eivät tarjoaa uutta tietoa, eikä sähköpostilistallekaan ole lähetetty uusia viestejä. Twitterissä Turing Robotic Industries kertoi eilen vain uudesta profiilikuvastaan. Samoin Facebook-sivulle ilmestyi eilen uusi profiilikuva sekä kansikuva, joka sentään mainostaa uutta Appassionato-puhelinta.

Turingin piti eilen esitellä puhelintaan The Luxury Technology Show -tapahtumassa New Yorkissa.

Ensitiedot ja oheiset design-kuvat Appassionatosta paljastettiin aiemmin jo tämän vuoden ensimmäisenä päivänä.


Turing Phone Appassionatasta aiemmin julkaistu havainnekuva.


Turing Phone Appassionatossa kerrottiin tuolloin olevan rakenteessa käytössä metallipohjainen Liquidmorphium-komposiittimateriaali, safiiripinta, Qualcomm Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia sekä Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä – ja myöhemmin tulossa olisi erillinen Sailfish OS -versio. Lisäksi puhelimessa pitäisi olla panostettu tekoälyyn ja uudenlaiseen käyttöliittymään.

Turingin mukaan Appassionato ei ole konseptipuhelin tai kokeellinen laite, vaan se on kehittänyt sitä jo läpi menneen vuoden uudeksi lippulaivapuhelimekseen.

Turingin perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Steve Chao olisi halunnut esitellä puhelimen prototyyppiä jo taannoin Salon käräjäoikeudessa, jossa käsiteltiin Turingin omaisuuden takavarikkoa. Turing ei ole maksanut konsultilleen tämän vaatimia palkkioita.

Turingin ensimmäisen puhelimen toimitukset epäonnistuivat pahasti. Ennakkotilaajat saivat vain raakileen esiversion laitteesta ja vasta myöhemmin luvattiin toimittaa alkuperäisten lupausten mukainen laite. Sittemmin ensimmäisen puhelimen jatkosuunnitelmat on haudattu ja Turing on siirtynyt kehittämään nyt odotettavaa Appassionato-puhelinta.

Myös Turingin hallitukseen mukaan liittynyt, puhelinvalmistuksen kumppaneita kartoittava Karri Suosara kommentoi kuukausi sitten Mobiili.fille Turingin tuotekehityksen olevan käynnissä Kiinassa. Turingin vuokraamalla Salon tehtaalla odotellaan. Tarkoituksena olisi hakea valmistukseen ulkopuolinen kumppani.l

turing_phone_appassionata_3-700x438.png


Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom