mini SD kortti

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja goldante, 31/7/06.

 1. goldante

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tartteisin vähän apuja. Ostin tuossa mini sd kortin ja no sitten kännykkä lähti huoltoon. Sinä aikana unohdin asettamani salasanan kortille ja nyt se on periaatteessa hyödytön. Onko se jotenkin vielä pelastettavissa?
   
 2. al_Mohha

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/2/03
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Joskus puhelin voi olla äksy huollon jälkeen tunnistamaan Mini SD:n paikoillaan olo. Kannattanee ehkä kerran, pari yrittää "Insert new Mini SD" tai vastaava toiminto.

  Jos ei salasana muistu mieleen tai puhelin ei tunnista edes salatunkaan kortin paikallaan oloa, niin sitten formatointi. Valikossa (merkistä ja mallista riippuen) pitäisi olla valikko/kuvake "Memory manager" tai "Mini SD Card", jossa pitäisi olla mahdollisuus formatoida Mini SD. Kuten muunkin mediavälineen kohdalla menetetään kaikki Mini SD:llä oleva tieto mutta fyysinen väline sentään saadaan taas käyttöön.

  tv. al_M
   
 3. goldante

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on tuo Nokia 6280 ja olen nyt koittanut kaikki alustamiset ja muut läpi, eikä mitäänb kävin jopa elisan liikkeessä mistä kortin ostin ja äijä ei siellä mitään hyödyllistä sanonut alkoi suoraan sanoen vituttamaan vähän.
   

Jaa tämä viestiketju