Mobiili.fi Minecraftille omistettu puettava laite saapuu Suomeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Gameband + Minecraft -ranneke


  Vuonna 2010 perustettu Now Computing on kehittänyt uudenlaisen puettavan laitteen. Rannekeuutuus ei nimittäin mittaa sykettä tai näytä kännykkäilmoituksia, vaan on sen omistettu Mojangin suositulle Minecraft-pelille.

  Gameband on suunniteltu takaamaan pelaajille helppo pääsy pelitietoihinsa ja asetuksiinsa. Ranteessa laite vaikuttaa yksinkertaiselta LED-näytöllä varustetulta rannekkeelta, joka näyttää muun muassa aikaa. Ranneke on kuitenkin mahdollista avata ja yhdistää tietokoneeseen piilotetun USB-liittimen avulla.

  [​IMG]Gameband kuljettaa kaiken tärkeimmän Minecraft-sisällön käyttäjänsä ranteessa. Sen avulla peliä voi pelata millä tietokoneella tahansa ilman tarvetta aloittaa täysn alusta. Gamebandissa ovat tallessa niin pelaajan asetukset kuin Minecraft-maailmatkin. ”Idea Gamebandiin tuli pelaajilta: testaamiemme kehitysvaiheessa olevien tuotteiden pohjalta käyttäjät pyysivät meiltä ratkaisua, jolla voisivat kantaa pelikokemustaan helposti mukanaan”, kertoo Now Computingin toimitusjohtaja Feargal Mac Conuladh.

  Lisäksi Gameband antaa mahdollisuuden varmuuskopioida mukana kulkevat tiedot pilveen. Käyttäjät voivat myös luoda omia animaatioita ja toistaa niitä Gamebandin näytöllä. Pääasiassa Gameband lienee suunnattu nuoremmille, mutta toki siitä voi olla iloa kaikille Minecraftia aktiivisesti pelaaville.

  Gamebandin suositushinta Suomessa on 99 euroa. Kyseessä on Now Computingin ensimmäinen maailmanlaajuinen lanseeraus. Seuraava projekti on kuitenkin jo kehitteillä, sillä yhtiö lupaa lisää tuotteita vuonna 2016.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju