Minecraft tuleekin yhä Windows 10 Mobile -puhelimille?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
Minecraft Pocket Edition tuleekin näillä näkymin edelleen päivittymään Windows 10 Mobile -puhelimille toisin kuin aiemmin parisen viikkoa sitten näytti.

Minecraft Pocket Editionin 1.0.3-version beetasta on paljastunut maininta tuesta ”Windows 10 Phonelle”. Tämä tarkoittanee tuen jatkumista Windows 10 Mobilelle, kertoo Windows Central.

Aiemmin lähteidensä paljastusten perusteella Windows Central kertoi, että Microsoft on aikeissa lopettaa sen omistaman Minecraft-pelin päivittämisen Windows Phonelle sekä Windows 10 Mobilelle. Minecraft Pocket Edition olisi säilynyt edelleen saatavana Androidin ja Applen iOS:n ohella myös Windows-puhelimille, mutta ei olisi enää saanut päivityksiä. Tuolloiin syyksi päivitysten lopettamiselle kerrottiin yksinkertaisesti liian pieni käyttäjäkunta suhteessa päivittämisen vaatimaan työmäärään.

Vaikka Microsoft tai Minecraft eivät ole vielä erikseen virallisesti kommentoineet asiaa, tuki näyttäisi sittenkin nyt jatkuvan Windows 10 Mobilelle. Sen sijaan aiemmat Windows Phone -puhelimet, joita on enemmistö käytössä olevista WIndows-puhelimista, eivät enää päivityksiä saisi.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom