Mobiili.fi Millaista jälkeä LG G5:n kamera saa aikaan? Tässä esimerkkejä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  LG G5


  LG esitteli uusimman lippulaivapuhelimensa noin kuukausi sitten. G5 on monilta osin erikoinen älypuhelin, joka hyödyntää muun muassa kahta takakameraa ja laitteen alalaitaan vaihdettavia lisäosia. Puhelin lähtee ensimmäisillä markkinoilla myyntiin huhtikuun alussa, mutta verkkoon on jo alkanut ilmaantua esimerkkejä G5:n kameran kyvyistä.

  [​IMG]
  LG G5:n tuplakamera


  Android Authority testasi LG G5:n kameraa pikaisesti jo jokin aika sitten. Nyt PhoneArena kertoo saaneensa myös käsiinsä G5:n varhaisen version. Tuloksena sivustoilla on julkaistu useita puhelimella kuvattuja mallikuvia ja -videoita, joista muutamia löydät myös tämän artikkelin lopusta.

  LG G5:n erikoisuus kuvauspuolella ovat sen kaksi takakameraa. Mukana on perinteisempi 16 megapikselin kamera, jonka rinnalta löytyy kahdeksan megapikselin ja 135 asteen laajakulmalinssi. Käyttäjä voi siis tarpeen mukaan vaihtaa käytettävää kameraa, mikäli tilanne vaatii tavallista laajempaa näkökulmaa.

  Tällä hetkellä saatavilla olevaa kuvamateriaalia tarkasteltaessa on hyvä muistaa, että kyse ei ole vielä lanseeratusta laitteesta. Kameraohjelmisto saattaa siis edelleen kokea pieniä muutoksia ennen LG G5:n varsinaista julkaisua.

  [​IMG]
  16 megapikselin kamera, Android Authority.

  [​IMG]
  8 megapikselin laajakulmakamera, Android Authority.

  [​IMG]
  16 megapikselin kamera, PhoneArena.

  [​IMG]
  8 megapikselin laajakulmakamera, PhoneArena.

  [​IMG]
  16 megapikselin kamera, PhoneArena.

  [​IMG]
  8 megapikselin laajakulmakamera, PhoneArena.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju