Mobiili.fi Millä suomalaiset surffaavat eniten? Tässä suosituimmat mobiiliselaimet maittain

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  Iso-Britanniassa toimiva Gadget Lab on julkaissut mielenkiintoista infografiikkaa, jossa listataan eri maiden suosituimmat mobiiliselaimet. Tietoa löytyy kaikkialta maailmasta, kuten Amerikasta, Aasiasta, Lähi-Idästä, Afrikasta ja tietysti Euroopasta.

  Lukijoitamme kiinnostanee luonnollisesti, miltä Suomen tilastot näyttävät. Gadget Labin mukaan Pohjoismaissa pidetään Applen selaimesta, sillä Safari on käytetyin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kaikkein suurimman pesäeron selain ottaa Tanskassa, jossa Safari vastaa lähes 73 prosentista maan mobiililiikenteestä.

  Googlen Chrome taas vie voiton esimerkiksi Espanjassa, Puolassa, Saksassa ja Kreikassa. Itävallassa Chrome-liikenteen määrä on lähes kaksinkertainen Safariin verrattuna.

  Amerikan mantereella Safari on erityisesti yhdysvaltalaisten suosiossa. Vastapainoksi Chrome näkee enemmän liikennettä lähes kaikkialla muualla, kuten Kanadassa ja Etelä-Amerikan valtioissa.

  Myös muualla maailmassa tilanne on paljolti kaksinkamppailua. Listoilla ovat kyllä mukana esimerkiksi Android Browser, Firefox ja jopa Internet Explorer Mobile, mutta useimmiten niiden käyttöaste on Chromeen ja Safariin verrattuna pientä. Poikkeuksen tekee kaikkein näkyvimmin Vietnam, jossa Android Browser nappaa Gadget Labin mukaan huimat 83,96 prosenttia liikenteestä. Tarkemmin eri maanosien ja maiden tilastoihin voit tutustua alle liitetyn kuvan avulla.

  [​IMG]
  Suosituimmat mobiiliselaimet eri puolilla maailmaa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju