Millä saa avautumattoman viestin pois, Nokia 6730?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja peppiina, 24/3/10.

 1. peppiina

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Veli lähetti Samsungin puhelimesta (5 megapix kamera) kuvan, mutta saapuneissa viesteissä on keltaisen kirjekuoren tilalla sininen pallo, jonka sisällä valkoinen kysymysmerkki. Viesti ei aukea ja kun sitä yrittää poistaa, niin puhelin heittää aina alkuvalikkoon. Ja näytössä on tietenkin koko ajan kirjekuoren kuva uudesta viestistä...Asetuksia olen yrittänyt muuttaa laidasta laitaan, ei auta. Vai onko syynä liian iso kuva 6730:een? Joku väitti, että huoltoon vieminen on ainoa vaihtoehto, millä ne saa poistettua? Saunalahdelta yritin tilata uudet MMS asetukset sekä puhelimen kautta, että myös Saunalahden nettisivuilta, mutta niitä ei ikinä tullut (käyttääkö puhelin sitten vanhoja asetuksia?). Muista nokialaisista lähetetyt kuvaviestit tulee hyvin perille...

  Ja toinen asia ihmetyttää: miksei s60 malleissa ole hymiöitä? Saako niitä mistään ladattua, esim uuden softan kautta? Vai pitääkö vaan tyytyä olemaan ilman.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  *#7370# perustilassa niin puhelin "formatoidaan" jolloin luultavimmin pääset vaivasta eroon, poistaa muuten kaikki sun omat tiedot puhelimen muistista joten ole varovainen.
   
 3. peppiina

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Ok, vois yrittää. Tyhmä kysymys, mutta poistaa siis kaiken puhelimesta, mutta mites muistikortilta tai SIM-kortilta? Eli onko parempi ottaa muistikortti pois? Tai onnistuuko, jos käynnistää puhelimen ilman SIM-korttia ja sitten formatoi? SIMille mahtuu 250 nimeä, taitaa puhelimen muistilla olla reippaasti yli 300...
   
 4. peppiina

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/3/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Tutkiskelin puhelimen saloja ja menin toimiston kautta tied.hallintaan ja varmuuskopioin puhelimen muistin muistikortille...ja heureka sain viestit poistettua!! Samalla katosi kirjekuori näytöstä. Mutta milläköhän saa estettyä, ettei sama toistu, no aika näyttää....
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Hyvä että selvis, kukaan ei voi tulevasta tietää. Toi "formatointi" ei koska simmiin tahi muistikorttiin, eli siellä säilyy tiedot jos sen tekee.
   
 6. miiqu

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/9/04
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Lähetin serkkuni samaiseen puhelimeen multimediaviestin ja sama ongelma hänelläkin (mulla HTC diamond). Pystytkö Peppiina kertomaan miten sait sen poistettua kun ainakaan noiden ohjeiden mukaan serkku ei saanut kysymysmerkkiä pois.
   
 7. mysande

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/4/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Sen, ettei vastaavaa tapahdu uudelleen, saa estettyä sillä, että vaihtaa Viestit > Valinnat : Asetukset > Multimediaviestit > Vastaanotto : Aina automaattinen.
   

Jaa tämä viestiketju