Millä saa avautumattoman viestin pois, Nokia 6730?

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.3.2009
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Veli lähetti Samsungin puhelimesta (5 megapix kamera) kuvan, mutta saapuneissa viesteissä on keltaisen kirjekuoren tilalla sininen pallo, jonka sisällä valkoinen kysymysmerkki. Viesti ei aukea ja kun sitä yrittää poistaa, niin puhelin heittää aina alkuvalikkoon. Ja näytössä on tietenkin koko ajan kirjekuoren kuva uudesta viestistä...Asetuksia olen yrittänyt muuttaa laidasta laitaan, ei auta. Vai onko syynä liian iso kuva 6730:een? Joku väitti, että huoltoon vieminen on ainoa vaihtoehto, millä ne saa poistettua? Saunalahdelta yritin tilata uudet MMS asetukset sekä puhelimen kautta, että myös Saunalahden nettisivuilta, mutta niitä ei ikinä tullut (käyttääkö puhelin sitten vanhoja asetuksia?). Muista nokialaisista lähetetyt kuvaviestit tulee hyvin perille...

Ja toinen asia ihmetyttää: miksei s60 malleissa ole hymiöitä? Saako niitä mistään ladattua, esim uuden softan kautta? Vai pitääkö vaan tyytyä olemaan ilman.
 
S

samumanu

*#7370# perustilassa niin puhelin "formatoidaan" jolloin luultavimmin pääset vaivasta eroon, poistaa muuten kaikki sun omat tiedot puhelimen muistista joten ole varovainen.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.3.2009
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Ok, vois yrittää. Tyhmä kysymys, mutta poistaa siis kaiken puhelimesta, mutta mites muistikortilta tai SIM-kortilta? Eli onko parempi ottaa muistikortti pois? Tai onnistuuko, jos käynnistää puhelimen ilman SIM-korttia ja sitten formatoi? SIMille mahtuu 250 nimeä, taitaa puhelimen muistilla olla reippaasti yli 300...
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.3.2009
Viestit
4
Reaktiopisteet
0
Tutkiskelin puhelimen saloja ja menin toimiston kautta tied.hallintaan ja varmuuskopioin puhelimen muistin muistikortille...ja heureka sain viestit poistettua!! Samalla katosi kirjekuori näytöstä. Mutta milläköhän saa estettyä, ettei sama toistu, no aika näyttää....
 
S

samumanu

Hyvä että selvis, kukaan ei voi tulevasta tietää. Toi "formatointi" ei koska simmiin tahi muistikorttiin, eli siellä säilyy tiedot jos sen tekee.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.9.2004
Viestit
20
Reaktiopisteet
0
Lähetin serkkuni samaiseen puhelimeen multimediaviestin ja sama ongelma hänelläkin (mulla HTC diamond). Pystytkö Peppiina kertomaan miten sait sen poistettua kun ainakaan noiden ohjeiden mukaan serkku ei saanut kysymysmerkkiä pois.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.4.2007
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Sen, ettei vastaavaa tapahdu uudelleen, saa estettyä sillä, että vaihtaa Viestit > Valinnat : Asetukset > Multimediaviestit > Vastaanotto : Aina automaattinen.
 
Top Bottom