Mobiili.fi Miljoonia myynyt konsolipeli saamassa ilmaista lisäsisältöä – taustalla mobiilisovellus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Yli 70 miljoonaa kopiota maailmanlaajuisesti myynyt Gran Turismo -pelisarja on saamassa uutta sisältöä mobiilisovelluksen muodossa. Kehittäjä Polyphony Digital on julkaisemassa sarjan viimeiseen osaan Gran Turismo 6:een rataeditorin, joka tulee saataville iOS- ja Android-laitteille lähipäivinä. Verrattuna Gran Turismo 5:een, omien ratojen luominen onnistuu kokonaan puhelimesta käsin, mistä radat siirretään netin välityksellä Playstation 3:lle.

  GTPlanetin mukaan rataeditori tulee ensi alkuun sisältämään neljä erilaista geografista ympäristöä, jotka sijoittuvat toisistaan poikkeaviin maisemiin. Käyttäjillä tulee olemaan vapaat kädet radan muodon luomisessa ja myös tien leveyttä voi säätää radan eri kohdissa. Tien reunoille voi lisäksi asetella muun muassa kasveja, puita, rakennuksia, kylttejä, telttoja, ja katsomoja.

  Vaikka Gran Turismo 6:n rataeditori ei kuulosta mullistavalta muihin ajopeleihin verrattuna, on se selvä parannus Gran Turismo 5:n rataeditoriin verrattuna. Gran Turismo 5:ssä pelaaja määräsi ennalta rataeditoriin tietyt parametrit, jonka jälkeen generaattori loi automaattisesti parametrien pohjalta radan. Tältä pohjalta tehdyt radat olivat pelattavissa pelkästään offline-tilassa.

  Gran Turismo 6:ssa rataeditorilla tehdyt radat ovat pelattavissa paitsi Arcade Modessa, myös netissä Open Lobby -tilassa. Pelin sisäisellä Community Features -työkalulla ratoja voi lisäksi jakaa ja pelata yhdessä ystävien kanssa. Varsinaisten rataeditorin parannusten lisäksi, uudet sosiaaliset pelimuodot ovatkin Gran Turismo 6:ssa merkittävä uudistus.

  Harvinaiseksi Gran Turismo 6:n rataeditorin tekee itse mobiilisovelluksen lisäksi se, että editori julkaistaan melkein kaksi vuotta varsinaisen pääpelin jälkeen. Sony on tänä aikana julkaissut myös uuden Playstation 4 -konsolin, joten monien katseet ovat kääntyneet uusien pelien suuntaan. Jääkin nähtäväksi onko nyt esitelty mobiilialustoilla toimiva rataeditori yksittäistapaus, vai nähdäänkö tulevissakin Gran Turismo -peleissä käyttäjien puhelimillaan tekemää lisäsisältöä.

  Alla joukko GTPlanetin kuvankaappauksia mobiilisovelluksen toiminnasta:

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju