Miksi uusille käyttäjille pottuillaan...?

Hiisty

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.9.2002
Viestit
1495
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Nokia 9500 Saunalahti
Joo no tästäkin on jo keskusteltu useasti, käytä hakua;) No ei tässä ois linkki http://www.matkapuhelininfo.com/forum/viewtopic.php?t=15777

Finrulezilla on tainnu olla vähä paha päivä, tai jotain. Joskus uuden käyttäjän kysymys ja aiheen otsikko ovat vaan niin epäselvät että kukaan ei jaksa vastata ja sitten kun joku vastaa niin vastaus on joko pelkkä linkki tai sitten "käytä hakua". Tuo threadi mihin linkitit ei minusta ole sellainen, eikä siksi oikeuta v*ttuiluun (toisaalta tuskin huono otsikkokaan siihen ketään oikeuttaa, mutta tajusit varmaan pointtini)

edit: Joo ei se tainnukkaan olla pahan päivän syytä. ks. seuraavat viestit.
 

Jussi

Vuoden Foorumilainen 2004
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
12224
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
Xperia Z3
Monissa tapauksissa (ei tietenkään kaikissa) kysyttyyn kysymykseen vastaus löytyy varsin nopeasti vain silmäilemällä muutama sivu taaksepäin - usein jopa heti foorumin ensimmäiseltä sivulta. Ei ole mitään järkeä tukkia sivuja samoilla vastauksilla samoihin kysymyksiin vaan mielestäni paras tapa voi olla kertoa hakumahdollisuudesta (ohjata käyttäjää myös omatoimiseen työskentelyyn eikä suinkaan tehdä kaikkea työtä kysyjän puolesta) sekä on mielestäni myös kohteliasta laittaa vaikka linkki ketjuun josta vastaus löytyy, mikäli se on esim. tyypillisesti "sivuasiana" ketjussa. Uuden käyttäjän kysymykset ovat osittain ymmärrettäviä; kukaan ei jaksa lukea kaikkea tänne tullessaan vaan pamauttaa kysymyksensä heti ilmoille. Tässä tapauksessa taas on ymmärrettävä vakiokäyttäjiä; ei samoihin kysymyksiin jaksa jatkuvasti vastailla, varsinkin kun tietää että asiasta on vain vähän aikaa sitten puhuttu. Pitäisin uudenkin käyttäjän velvollisuutena etsiä edes pari sivua taaksepäin josko löytyisi jotain asiaan liittyvää puhetta. Kysymyksiä tarkemmin tarkastellessa tulee johtopäätökseen että usein vastaukset löytyvät hyvinkin läheltä tai helpolla haulla. Mitään ei siis ole viitsitty itse tehdä.

Tämäkään ei tietysti päde kaikissa tapauksissa, monissa kyllä.

Haku-toiminnon toiminnasta on oltu montaa mieltä, mutta sitä kannattaa harjoitella käyttämään, sillä se on kätevä työkalu.

Suoranaista "pään aukomista" ei ole mitään syytä viljellä.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
0
Reaktiopisteet
1
ylläpidolle tiedoks tää bugaa tää foorumi ainakun lahetät viestin se jälkee tulee sivua ei voi näyttäää plaaplaa
 

Jussi

Vuoden Foorumilainen 2004
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
12224
Reaktiopisteet
15
Puhelinmalli
Xperia Z3
Finrulez sanoi:
pitää ilmeisesti rupee yhtä käyttäjää syyttelee kaikesta vai
Pitkien viestiesi katoamisesta voit vapaasti syyttää allekirjoittanutta.
 
Top Bottom