Mobiili.fi Miksi uudet Nexukset eivät tue langatonta latausta? Google vastaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X


  Langaton lataus pyrkii pikku hiljaa hivuttautumaan mobiililaitteisiin, mutta se ei ole kuitenkaan iskenyt itseään kunnolla läpi. Google on moniin Nexus-laitteisiin lisännyt tuen langattomalle lataukselle, mutta uusissa Nexus-puhelimissa tukea sille ei kuitenkaan ole. Nyt Redditin kautta Hiroshi Lockheimer kertoo, minkä takia tuki on jätetty pois uutuuspuhelimista.

  ”Lisäsimme tuen langattomalle lataukselle Nexus 4:ään, koska microUSB-portti oli niin vaikeakäyttöinen”, kertoo Hiroshi Lockheimer. Näin ollen langaton lataus lisättiin käytön helpoittamiseksi. USB Type-C on kuitenkin helppokäyttöisempi, minkä vuoksi langatonta latausta ei näemmä tarvittu.

  Lockheimer hehkuttaa myös uuden liitännän nopeutta. Pikalatauksen ansiosta Huawein valmistaman Nexus 6P:n 3 450 milliampeeritunnin akku latautuu tyhjästä täyteen 97 minuutissa. Pikalataus ei kuitenkaan ole pelkästään uudenlaisen USB-portin ansiota, koska microUSB-porttikin tukee joissain puhelimissa pikalatausta.

  Kyllä Lockheimer löytää vielä yhden syyn, miksi uudet Nexukset eivät tue langatonta latausta. Jos tuki sille olisi lisätty, olisi puhelimen paksuus kasvanut. Valmistajat pyrkivät tekemään mahdollisimman ohuita laitteita, joten kaikki ylimääräinen pyritään jättämään puhelimesta pois.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju