Miksi Opera Mini

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja virpip, 25/3/11.

 1. virpip

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  selain lakkasi yhtäkkiä matkapuhelimessani toimimasta. Ostin 2 kk sitten itselleni Nokian ihan perusmallin 2690 jossa on "nettiyhteytenä" Opera Mini joka on tähän asti toiminut lähes täydellisesti ja nettiin on työmatkallakin päässyt nopeasti. Eilen matkapuhelimen näytölle tuli yhtäkkiä viesti: " väärä selain" ja Opera Mini lakkasi samantien toimimasta, eikä toimi vieläkään. Tätä viestiä kirjoitan nyt luonnollisesti omalla PC:llä. Haluaisin tietää mikä tökkii, miksi selain ei toimi ? Puhelin päästää valikkoon WEB, mutta kun menen kohtaan selain, ei tapahdu mitään ja puhelin ei päästä eteenpäin.

  Opera Mini on jawapohjainen ja on tosiaan nyt 2 kk:Den ajan toiminut moitteettomasti, missä nyt vika ? Neuvokaa olkaa kilttejä ! Minulla on tiedonsiirtopaketti tässä ja Saunalahden liittymä, ja olen nyt tilannut tähän veloituksetonta tiedonsiirtoa koko kuukaudeksi eli etukäteen maksanut Saunalahdelle tästä noin 20 euroa kk. Olisi mukavaa taas saada Opera Mini toimimaan.

  Miksi siis toiminta lakkasi yllättäen ja mielestäni en itse ole mitään asetuksia tässä kähjäillyt ? Mitä pitäisi tehdä jotta toiminta palaisi.....

  Terveisin : Virpi
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Varmistuksesi kysyn että olethan käynnistänyt puhelimen uudelleen ?

  Puhelimen vakio selain kai kuitenkin toimii ?
   
 3. virpip

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Joo, kyllä olen käynnistänyt ja useamman kerran. Ja ei toimi mikään selain tällä hetkellä eli jossain nyt tökkii, mikä voisi olla syy ?
   
 4. virpip

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/3/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Sanoo myös seuraavasti eli : "linkki ei ole käytettävissä, yritä uudelleen." Mistä etsisin syytä ja miten ennen kaikkea Opera Mini selaimen saisi taas toimimaan ?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Eli kummatkaan ohjelmat (Selaimet) aukeaa/käynnistyy ? mutta et voi niilla surffailla, eli data ei liiku ?

  Se toisi mileen että data-asetuksissa häikkää. Luuri ei ole kovin tuttu, jos pääset käymään myyjän luona niin hän voisi ehkä auttaa kun näkee laitteen ihan kädestä pitäen. (luurista löytyy yhtysasetusket josta voi eri jutuille valita asetuksia, Saunalhden laskustusliittymällä on vähän muita liittymiä poikkeavia asetuksia)

  Jos muokkaat (* tuota aloitusviestin otsikkoa kuvaavammaksi, niin sen voi huomata ehkä joku joka on törmännyt samaan ongelmaan (nyt tulee mieleen että ketjussa perustellaan miksi Opera Miniä kannattaa käyttää.. :)

  (*
  Muokkaa viesti -> sieltä viestin otsikko (jos ei heti näy, niin paina normaali tai kehittyneeseen vastaustilaan)
   
 6. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16604
  Tykkäykset:
  4835
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
 7. jacce

  jacce Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  4/2/04
  Viestit:
  1594
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung
  Häh..onpa kallis paketti?? jospa onkin liian kallis liittymä operalle. Ei niistä noin paljo kande oikeesti maksaa. onkohan tää ees totta..oikee viesti vai joku "trolli". joka tänne saitille ittensä löytä ni tuskin maksaa tiedonsiirrosta 20 e/kk...nii joo..PREPAIDHAN taitaa maksaa lähestulkoon sen. ookoo
   

Jaa tämä viestiketju