1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Miksi Nokia 8210 hylkää Sim-korttia koko ajan?

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja Guest, 15/4/04.

 1. Guest Vieras

  Tulee vaan teksti että "Sim kortti hylätty" kortti toimii vanhassa 5110:ssä hyvin.
   
 2. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0


  Ohje: Laita Jari Sillanpää kovaa soimaan. Ota sim-kortti käteen ja lausut mantraa Nokia Nokia älä tee mokia ja napauta rumpukapulalla kaksi kertaa. Auttaa kyllä, kun olet niin rangga...
   
 3. shadow

  Liittynyt:
  10/4/03
  Viestit:
  755
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  N95
  Puhelin saatta olla jopa rikki.
   
 4. nikkeja

  Liittynyt:
  21/12/02
  Viestit:
  124
  Tykkäykset:
  0
  No puhelimesi saattaa olla sillä kuuluisalla mustalla listalla, silloin se herjaa juuri noin. Eli kokeile jollain toisella SIM-kortilla ja/tai pyydä jotain asiantuntijaa (joita täällä foorumilla on pilvin pimein) tsekkaamaan IMEI.
   
 5. Kerppis Vieras

  Ilman vittuilua vastaan, että oma 8210 teki aivan samaa. Pari kertaa kun polvelle napakasti napautti, niin kummasti alkoi taas SIM-kortti kelpaamaan. Ilmeisesti jokin kosketus häikkä niissä on.
   
 6. paul_a Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  Tarvitsee tukea Suomen toiselta isolta teollisuudenhaaralta, metsäteollisuudelta. Sopivankokoinen paperinpalanen akun ja sim-kortinväliin niin sim-kortti pysyy paikalla.
   
 7. Kerppis Vieras

  Juu, tuo unohtui. Mutta vaikka paperiteollisuutta voi osaltaan kiittää tämän vaivan ratkaisusta, niin siltikin piti omalle puhelimelle vähän iskua antaa, että hyväksyi sen SIM-kortin.
   

Jaa tämä viestiketju