Miksi ei toimi gprs eikä wap?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja mauke, 4/1/05.

 1. mauke

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Vaihdoin ennen joulua liittymäni dnahan. Tällöin liittymä oli vielä teknisistä syistä toisen henkilön nimellä, ja kaikki toimi niinkuin pitikin kun hain ensin mms asetukset dnalle. Nyt 3. päivä vaihdoin liittymän omalle nimelleni, eikä gprs eikä wap ole toimineet sen jälkeen. Puhelin (nokia 6600) ilmoittaa yhdistettäessä että tarkista yhteysasetukset. Niitä en ole muuttanut, ja tänään kokeilin hakea ne uusiksi, ja ihan sama vika edelleen. Soitin myös asiakaspalveluun mutta sieltä ne vaan yritti lähettää asetuksia eikä niilläkään toimi sen kummemmin. Pitääkö tässä taas vaihtaa liittymää että saa noi toimimaan?
   
 2. Senior_TG Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/02
  Viestit:
  588
  Tykkäykset:
  0
  tilaappa noi palvelut uudestaan...eli siis mms ja perusgrps ohjeet löytyy dna sivuilta...
   
 3. mauke

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/1/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Pariin otteeseen olen jo tilannut ja asiakaspalvelussakin sanoi että siellä näkyy että on tuo gprs 10 palvelu avattu. Ei toimi silti. Huomenna menen paikanpäälle liikkeeseen josta liittymän otin.
   
 4. Owl

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/05
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  mulla oli kans ongelmia noitten palveluiden kanssa. Ensin ei toiminu gps ja tilasin sen sillä tekstiviestillä mut ikinä se ei auennu. Soitin sitten asiakaspalveluun ja ne kytki sen suoraan sitten. Virrat pois ja virta päälle ja alko toimiin. Noh, ei siinä mitään...sitten kun ihmettelin et miks helvetis en saa lähetettyä multimediaviestejä niin sekin palvelu pitää erikseen kytkeä. Käytössäni on siis kanssa alkoholistiliittymä -> denaliittymä. :) Mut juu, kannattaa tosiaan hiillostaa asiakaspalvelua ja pyytää kytkemään nuo palvelut päälle kaikki kerralla.
   

Jaa tämä viestiketju