Miksi chat ei toimi

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja dhc, 29/11/07.

 1. dhc

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/07
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Mikähän on kun ei chatti pelitä, kokeilin suomi24:n chattia pari kertaa, mutta homma tökkää viimeistään siinä kohtaa kun chattiin pääsee sisään. Jumittuu vain eikä esim. paikalla olijoiden nikkilistaa tule näkyviin. Onkohan vika asetuksissa? Proxy ei käytössä. Puhelin on E50.

  Ihan mielenkiintoista olisi tietää miksi ei toimi, kun netti muuten pelaa kuitenkin.
   
 2. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Vaikea sanoa nyt näin yhtäkkiä teknisesti.... Sen mitä oon kokeillu jo läppärillä suomi24 ylipäätään, sivusto on ihan kamala, jumittaa ja takkuaa ihan hemmetisti. Varmasti käyttäjämäärilläkin jotain tekemistä mutta paskahan se ylipäätään on. Niimpä se chattikin voi olla samalla tapaan.
   
 3. dhc

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/07
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  No niinhän se tekee, mutta luurilla ei koskaan pääse sättihuoneeseen sisään niin, että homma toimisi. Kokeilin myös Operalla, sillä kyllä chat toimii, mutta sivut eivät näy oikein (ei mikään ylläri, kun Operasta on kyse...), vaan esim. sivulla on hirveä määrä tyhjää tilaa pystysuunnassa. Käytännössä ei sillä tule chattailystä mitään.

  Eipä tuo niin vaarallista ole, kun ei muutenkaan pahemmin tule suomi24:ää käytettyä, eikä puhelimella varsinkaan.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Joitakin kotisivuja ei vaan tueta kaikille selaimille. Siksi koska Operaa käyttää hyvin vähän ihmisistä. Jos nyt vaikka tietokoneita ajatellaan. Pääosin ihmiset käyttää joita itse tukisin IE 6 ja 7 joista 6 jotkut versiot on kamalan perseestä. FF uusimpia.. Safari on tiety Macilla.

  Loput varmaan 5% käyttää kaikenmaailman Operaa ja Netscapea tms... Sellasista joilla on rahaa ja resurseja kuuluu valtaenemmistöön. Sellasia ei yritysmaailmassa kauheesti viitsitä koodaustyön viedessä jumalattomasti aikaa ja rahaa, ihan turhaan, niin tukea. Koska sellasen tyypillisen startrekpaitasen vauhkoamiset ja selaimia käyttävän ei lasketa ostavan vaikkapa asuntoa ja matkustavan Tokioon. (tällä en tarkoita sua) Sillä ei ole taloudellista merkitystä vaikkapa. Lisäksi sellasen ihmisen oletetaan just tajuavan vaihtaa selainta samantien jos joku ei toimi. Tietokoneilla voi olla vaikka 4 selainta. Yleensä se on IE tai FF millä toimii. IE:tä käyttävän kunnanihmisen ja yrityksissä olevien ei uskota koskaan edes vaihtavan muuksi ja niin yleensä on, ne on kamalan vanhoja ja päivittämättömiä ja ihan täysin osaamattomien ihmisten käsissä 95 prosenttisesti kaikki koneet. Mutta niiden ei tarvitse osatakaan samaa kuin sellasten, jolle on arkipäivää selainten kanssa pomppiminen tai jotain muuta.

  Eriasia oli html.. mutta nykyään kun on flashista alkaen kaikkee niin paljon... Auta armias jos on flash sivusto jo, niin siihen pitää html osa rakentaa erikseen, kun se ei indeksoidu muuten mikään googleen. Meillä on käytössä eräänlaiset virtuaaliset systeemit ja testit millä läpiajetaan kaikki, eli jos muutosta tulee sivuille tms.. Jos sieltä tulee virhettä, niin sitte korjataan, muuten ei mitään. Pieniä bukeja olkoot, ei niillä ole merkitystä. Yritysmaailmassa olevat ei niistä välitä kauheesti, pääasia että toimii ja saa olennaisen selville. Aikaansa voi kuluttaa etsimällä virheitä ja korjata niitä loputtomiin. Virheetöntä ei ole koskaan. Pitää katsoa vaan ettei se ole kohtuutonta ja katsoa onko se tärkeää.

  Tietty joku suomi24 miten sekin on suunniteltu, se on vaa kamala. Koittasin etsiä vaan selaimen millä se toimii ja jos ei toimi, olokoot. Tietty tajuan ettei se siitäkään aina ole kiinni. On vaan niin paljon asioita joitten yhteisvaikutus määrää koko homman toimivuuden. On paljon asioita maailmassa jotka ei toimi mulla, mutta jos niitä käyn korjaamaan, se menee multa hukkaan suotta. Mielummin teen sen minkä voin milläkin tai jätän tekemättä. Silloin kaikki tulee tehtyä tarpeeksi hyvin. Säätäminen on perseestä. Semmoseen kuluu omaa aikaa paljon, ja rahaa paljon.
   

Jaa tämä viestiketju