Miksei finnet uskalla julkistaa dna tappioita viime vuodelta

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja aksus2, 28/3/05.

 1. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Finnet julkisti konsernin tuloksen viime vuodelta,mutta miksei sitä eritelty oikein ja kerrota asiat kunnolla.
  Missä viipyy dna tappioden julkaiseminen?
  Eivätkö uskalla julkaista vai vaikuttaako jo kenties meneillään olevat kaupat jotain,niin että ostaja on kieltänyt julkaisun?

  Finnet ilmoittanut vain ,että matkapuhelinyksikkö ollut viime vuonna tappiolla,miksei uskalleta julkistaa lukuja?
  Onko tappiot niin rajut ettei uskalleta kertoa niitä julkisuuteen??

  Kertokaas vannoutuneet danaistit sitä hienoa faktaanne taas tähän....
   
 2. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Re: Miksei finnet uskalla julkistaa dna tappioita viime vuod

  Eikös tällasen naurettavan paskanjauhannan vois jo pikku hiljaa lopettaa?
   
 3. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Re: Miksei finnet uskalla julkistaa dna tappioita viime vuod

  Mitä kiellettyä on keskustella syistä miksei finnet julkista dna tappioita viime vuodelta!! Asiassa ei ole mitään jauhamista,muuta kuin omassa päässäsi!!

  Minusta on sangen kummallista miksei asiaa tuoda julki,aikaisempina vuosina on julkaistu joka vuosineljännneksen jälkeen tulos ja nyt ei julkaista vuositulosta yhtäkiiä!! Mikä on siis muuttunu

  Taidat olla yhden sortin kiihkoilija kun et pysty rakentavasti keskustelemaan
   
 4. hopeinenkuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/04
  Viestit:
  171
  Tykkäykset:
  0
  Re: Miksei finnet uskalla julkistaa dna tappioita viime vuod

  Ja mistäs sinä tiedät että dna on tehnyt tappiota? (en kiistä enkä puolla väitettä, mutta missä faktat?) Espenleka tarkoitti ilmeisesti, että taas yritetään oikein lietsoa dna-vastaisuutta, leimataan kiihkoilijoiksi ennen kuin kukaan ehtii edes mitään kirjoittaa. Onhan se nähty, että jotkut ovat täällä ottaneet elämäntehtäväkseen dna:n polkemisen suohon, mutta jotain rajaa sentään.
   
 5. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Re: Miksei finnet uskalla julkistaa dna tappioita viime vuod

  Finnethän ilmoitti, että matkapuhelinyksikkö teki tappiota. Jos dna ei ole Finnetin matkapuhelinyksikkö, niin mitähän mahtoivat tarkoittaa?
   
 6. hopeinenkuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/04
  Viestit:
  171
  Tykkäykset:
  0
  Re: Miksei finnet uskalla julkistaa dna tappioita viime vuod

  Ok, itse en ole niin perehtynyt, kyselin vain faktoja aiheesta, epäilin nimittäin että ketjun aloittajalla ei sellaisia ollut, koska tyyli oli sen verta hyökkäävä ja kirjoitusasu muutenkin hieman epämääräinen.
   
 7. juppelis Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  5482
  Tykkäykset:
  18
  Heidän ei sitä tarvitse ilmoittaa niin se on heidän oma asiansa ilmoittaako vai eikö. Monet firmat tekee samalla tavalla niin miksi Finnetin pitäisi tehdä eri tavalla. Mitä väliä sen on miten paljon sitä tappiota on tullut, eikö se tieto riitä, että tappiota on tullut.

  Edit: jopa on sekavaa tekstiä :D
   
 8. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Aivan, ei tarvitse ilmoittaa. Enkä ole nähnyt sellaista uutista jossa olisi kerrottu että dna olisi tehnyt reippaasti tappiota.
  Tämän olen nähnyt:
  Finnetin tiedote

  Herra aksus2 voisi joskus postata jotain joka perustuu kivenkovaan faktaan eikä vain niihin märkiin toiveuniinsa dnan myynnistä. Eipä missään ole ollut täyteen faktaan perustuvaa uutista asiasta, on vain siihen ikivanhaan huhuun perustuvia ohimennen-heittoja jotka luultavasti joku ihan sivullinen on lipsauttanut huolimattomasti suustaan, ajattelemattomasti tai riippuen tahosta ehkä jopa harkitenkin jos tahon omat intressit sitä palvelee. Mutta jos olisi niin että aksus2 tietäisi että jotain kauppoja on tekeillä niin hän syyllistyisi kyllä sitten tietovuotoon, vaikka dna ei ole pörssiyhtiö niin eiköhän jokin yrityssalaisuuspykälä koske silti heidänkin työntekijöitään. Useimmilla työpaikoilla on jonkinlaiset säännöt mitä ulkopuolisille saa kertoa ja mitä ei. Tosin minä uskon että koko myyntijuttu on vain aksuksen omaa päähänpinttymää. Enkä oikein suoraan sanottuna ymmärrä tuota fanaattisuuteen yltävää innostusta olla jatkuvasti postaamassa juttuja. Tosin, ehkä kannattaa vastedes olla kiinnittämättä mitään huomiota ja vastaamatta trollien juttuihin.
   
 9. Celleri

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/8/04
  Viestit:
  903
  Tykkäykset:
  5
  Finnet-ryhmän tulos 2004:
  [​IMG]

  Finnet-ryhmän tulostietoihin on laskettu yhteen kaikkien Finnet-ryhmään kuuluvien yhtiöiden ja konsernien tilinpäätöstiedot.
  [​IMG]
   
 10. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole minun keksimä asia tuo myynti
  Helsingin sanomat viimeksi reilu viikko kirjoitti asiasta jutun.
  Siis huhuissa on oltava silloin perää kun vuorotellen eri lehdet ja mediassa muutenkin otetaan asiaa esille.

  Dna tappioista on lausuttu useassa jutussa esmes talousuutisissa jo ennen vuoden loppua että dna vuosi siis viime vuosi oli edelleen tappiollinen.

  Ihmetyttää linjan muutos,kun aikaisemmin tulos aina julkistettu ja nyt se jätetään yhtäkkiä julkaisematta dna kohdalta.
  Kerro sinä syy miksi näin tehtiin,sitä jutussa ajan takaa
   
 11. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Jos ei ole sinun keksimä niin miksi sitten aloitusviestissäsi väitit että "meneillään olevat kaupat"?

  Mitä hesarin juttuun tulee, Hesarissa vain mainittiin että on liikkunut huhu, eikä uutisessa ollut mitään sen enempää asiasta. Toki minä näin tuon kyseisen jutun.

  On turhaa jauhaa asiasta johon ei ole vahvistusta saatu ja tuskin tuleekaan. Palataan sitten asiaan kun oikeasti on jotain tekeillä. Tällainen perättömien juttujen paisuttelu voi jopa olla vahingollista. Tiedämme varmasti kuinka vuonna 1994 kävi mm. Ekalle ja Elannolle jotka yritettiin kaataa, osana sopassa olivat ilkeyksissä liikkeelle laitetut huhumyllyt Elannon käteisvaranto-ongelmista, huhujen myötä ihmiset nostivat käteisensä pois ja niin oli käteisvaranto-ongelmahuhuista tehty totta. Tosin Eka selvisi, Elanto selvisi jopa etuajassa yrityssaneerauksesta. Anteeksi että meni ihan ohi aiheen mutta ymmärrätte mitä ajan takaa, huhuilla voidaan vahingoittaa firman toimintaa.
   
 12. aksus2

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/04
  Viestit:
  43
  Tykkäykset:
  0

  kuule lues nyt se aloitus oikein
  siellä lukee vaikuttaako kenties meneillään olevat kaupat asiaan
  ei lue muuta,elä väännä toisten sanomisia jollet tekstiä ymmärrä edes

  vaikuttaako jo kenties meneillään olevat kaupat jotain,niin että ostaja on kieltänyt julkaisun?tämä lukee tekstissäni ei muuta,tajuatko mitä se tarkoittaa

  Huhuilla kuten aikanaan suomen markan devalvoinnilla oli aikanaan vain huhu ja ministerit vannoivat ettei moista tehdä ja erotaan jos niin tapahtuu
  mut kas kummaa seuraavana aamuna markka laitettiin kellumaan ja arvosta putosi heti 30%poies


  huhuilla isoillakin on tapana toteutua,ei niitä muuten huhuta

  mksi hesari,talousanomat ja kauppalehti muuten asioista kirjoittaisi ellei huhuissa olisi perää
  tuon tason mediat eivät kerro perättömiä,parempi vain uskoa ettei käy niin et ois parempi katsoa kuin katua asian suhteen
   
 13. hopeinenkuu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/04
  Viestit:
  171
  Tykkäykset:
  0
  Ai että perättömiä huhuja ei ole olemassakaan? Missähän ihmemaailmassasi oikein elät, suuri osa huhuista paljastuu perättömäksi. Onko noissa lehdissä sanottu että kaupoista huhutaan vai että ne ovat varmat? Jos huhutaan, niin ei ne huhut sielläkään sen paremmin paikkaansa pidä kuin muuallakaan, vaikka lehti onkin tunnettu, varma tieto taasen on ihan eri asia.
   
 14. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Varma huhu: Dna myydään taas ensi viikolla.
   
 15. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Liittymiä myydään kyllä ensi viikollakin.
  Jos dnan myynnistä on kyse niin sitä varmaan ollaan tosiaan ens viikollakin myymässä jos uutisoijana sattuu olemaan eräs nimeltämainitsematon. :D
   
 16. Nynny Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/02
  Viestit:
  488
  Tykkäykset:
  10
  Ainakin itse olen antanut itselleni viime aikojen keskustelujen pohjalta ymmärtää, ettei Dna:n myynti tällä hetkellä ole päällimmäisenä tapetilla. Tämä ei ole huhu, vaan puhdas päätelmä. Tiedä sitten onko päätelmä oikea vai noup...
   
 17. polle

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/05
  Viestit:
  555
  Tykkäykset:
  0
  Turha täällä on spekuloida DNA tuloksesta. Jokaisen osakeyhtiön on kahdessa kuukaudessa tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta ilmoitettava jäljennökset tilinpäätösasiakirjoista Patentti- ja rekisterihallitukselle rekisteröitäväksi. Vaikka Finnet oy omistaakin 100%:sti DNA Finlandin, tulee DNA:kin toimittaa nämä tiedot viranomaisille. Kunhan vain tuo aika on kulunut, voi kuka tahansa saada nämä tiedot kaupparekisteristä. Maksusta tietenkin.
   
 18. Safiiri

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  222
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N9
  No kuka sen ostais?

  Suomen markkina on niin hintakilpailtu että Voda ja Orange sijoittavat mieluummin Intiaan ja Itä-Eurooppaan kuten TeliaSonerakin. Saunis ei vanhaan tekniikkaan halua kiinni vaan mieluummin uuteen CDMA450-verkkoon. Kilpailuviranomaiset taas estävät Soneran ja Elisan kaupat eli vähissä on ostajat - pattitilanne

  DNAn Prepaid liittymä on muuten pitkään aikaa fiksu veto heiltä. Prepaidin myyminen vähentää hintakilpailua, koska siinä ei numeronsiirto toimi. Lisäksi minuuttihinnat on saatu tarjousajan jälkeen nostettua kohtuulliselle tasolle. Tiedä sitten oliko heillä joku italialainen konsultti speksaamassa tuotteita, mutta tuollaista ajattelun tasoa tuotemäärittelyosasto ei vielä saavuttaneet syksyllä 2004 Onnia speksattaessa. Firman tervehdyttämisen kannalta voisi ensimmäinen järkevä teko olla potkujen antaminen Onni tuotteen kehittäjille!
   
 19. aimo Vieras

  0   0   0

  Kirjoitus kokonaisuudessaan
   
 20. pahkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/02
  Viestit:
  1329
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone5
  Ja aika lailla sama teksti kuin Digitodayssa oli tämän päivän Taloussanomissa. DNA siis mitä ilmeisimmin on tehnyt tappiota. Se, onko tämän asian jauhaminen ilman tilinpäätöstietoja (eli kivenkovia faktoja) järkevää, on sitten taas ihan toinen asia. Mutta aina joku häviää, kun hintakilpailua käydään, tällä hetkellä häviäjän roolissa siis näyttäisi olevan DNA.
   

Jaa tämä viestiketju