Mikä puhelin vai pitäisikö vielä odottaa?!

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Sulttaani, 27/7/09.

 1. Sulttaani

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/9/06
  Viestit:
  455
  Tykkäykset:
  3
  Itselläni on tällä hetkellä Nokian e90 puhelin. Mitään varsinaista kiirettä ei vaihdolle ole koska en ole vain yksinkertaisesti löytänyt itselleni puhelinta jonka haluisin.
  Haluisin siis kohtalaisen kokoisen kosketusnäytön ja sen lisäks oikein qwertynäppiksen.

  Esim. HTC:n touch pro2 vaikuttaa oikeinkin mielenkiintoiselta mutta tuo windows mobile hiukan epäilyttää.

  Olin odottanut jo kauan että Nokia kuoppaisi tuon Symbianin ja siirtyisi Maemoon mutta tuntuu kestävän. Viime päivinä paljon on puhuttu tuosta ehkä tulevasta n900 mutta tiedä sitten millainen se tulee. Mielestäni Nokialla on nykyään tosi huono esim. selata nettiä verrattuna kilpailijoihin. Muutenkin tuo s60 on mielestäni hiukan jo vanha.

  Ideoita vai pitäisikö vielä vain malttaa ja odottaa jos joku tekisi puhelimen jonka haluan?!
   
 2. Msf

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/09
  Viestit:
  46
  Tykkäykset:
  1
  HTC Touch pro2:selle on ilmeisesti androidin porttaus käynnissa as we speak.

  HTC:ltä löytyis myös tuollainen malli kun G1(dream), myöskin androidilla. Tosin suomesta et saa uutta hankittua, ebay.co.uk ja ebay.de löytyypi.
   
 3. ilaril Vieras

  0   0   0

  Itse vaihdoin vajaa kuukausi takaperin E-sarjan Nokialaisista Touch Pro2:n käyttäjäksi ja itselläkin suurin kysymysmerkki oli tuo windows mobile. Ensimmäisenä iltana laite tuntui vielä "pelottavalta", mutta kun siihen pääsi sisälle ja sai asennettua laitteen mieleisekseen niin ei ole ollut Nokiaa ikävä.
  Siinä on toki oppimiskynnys käyttöjärjestelmästä toiseen siirryttäessä, mutta kynnys on lopulta vain niin korkea kun sen antaa olla. Jos osaa hakea tietoa netistä, ei ongelmia pitäisi syntyä.
  Syynä siirtymiselle oli juurikin tuo S60:n "vanhahtavuus". Ohjelmatarjonta oli mielestäni hyvä, mutta käyttö ei enää lopulta ollut niin miellyttävää.

  Touch Pro2:sta voin vielä erityisesti kehua qwertyn osalta. Paras näppäimistö mitä käyttänyt puhelimessa ja oma kokemus lähtee 9210i:stä.

  Toki jos kiirettä ei ole vaihtoon, niin aina tulee uusia puhelimia. Jos taas on halu vaihtaa nyt, niin itse katsastaisin Touch Pro2:n lisäksi näitä android-puhelimia. Kyllä käyttömukavuutta löytyy reilusti jos Nokiasta raaskii luopua :)
   
 4. Sulttaani

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/9/06
  Viestit:
  455
  Tykkäykset:
  3
  Näin äkkiseltään juuri tuo tuntuu suurelta kun on aina ollut Nokia niin siitä on vaikea luopua. Siks on katse aika vahvasti juuri tuossa maemossa, eri homma sitten millainen se tulee olemaan...
   

Jaa tämä viestiketju