Mikä puhelin lämpömittarin yhteyteen (ymmärrettävä at:ta)

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Terppa, 20/2/05.

 1. Terppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/02
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Toivottavasti tämä ei mennyt pahalti väärään ryhmään. Lueskelin uusimman Prosessorilehden, jossa oli kiinnostava artikkeli kännykän ohjaamisesta sulautetulla järjestelmällä ja muutenkin tässä on ollut hautumassa kännykän kätkeminen lankapuhelimen sisään:)

  Näitä sovelluksia varten tarvitaan at-käskyjä ymmärtävä kännykkä. Tiedän kyllä sopivat Nokian mallit (6210..), mutta näillä tuntuu olevan vielä liiaksi hintaa uhrattavaksi (ja piuhankin pitää olla omanlaisensa). Ehkä te osaatte vihjata muiden merkkien vanhemmista malleista, joissa on sisäänrakennetttu modeemi (l. ei tarvetta Data Suitelle tms.) ja datakaapelin saa sarjaporttiin kiinni.. hintaa saa olla vähän:) Sopisiko vaikkapa Erkin 688 tällaiseen käyttöön, vai kannattaako se unohtaa jo akkukestonsa vuoksi?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Re: Mikä puhelin lämpömittarin yhteyteen (ymmärrettävä at:ta

  En tiedä mitä suunnittelet, mutta ei joku 6210 juuri mitään maksa, ja siihen sopivia kaapeleita on myyty paljon. hyvänä puolena vielä että latureita ja akkuja löytyy.

  688, muistaakseni oli vähän persoonallinen modeeminsa suhteen, mutta taitaa siltikin edullisemmaksi tulla 6210 perustuen siihen että Nokialaisiini on helpommin tarjolla tarvikkeita.
  7110 käy myös, mutta ehjänä niillä on jonkinlainen historia arvo.
  Jo GPRS modeemi koneita on pienellä rahalla käytettynä liikkeellä, joten ei kai tuo nyt hinnasta ole kiinni.
   
 3. Terppa

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/02
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Eipä oikeastaan. Käytän enimmäkseen 6110:a, joten se ehkä selittää miksi tuo Nokian 6210 tuntuu liian modernilta (purettavaksi) projektipuhelimeksi;) Tarkoituksena olisi liittää kännykkä mikrokontrolleriin, jolloin sillä voisi soittaa tai lähettää tekstiviestin tarvittaessa.. enempää en itsekään ole asiaa miettinyt:)
   

Jaa tämä viestiketju