Mikä puhelin 300-450 euroa

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja tämmöstä, 9/6/18.

 1. tämmöstä

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/6/18
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  s6
  Mikä olisi paras vaihtoehto tässä hinta luokassa.
  Minulle tärkeimmät ominaisuudet ovat hyvä kamera ja iso näyttö.
  Olisiko järkeä ostaa swappielta käytettynä iphone 7 plus 128gb hintaan 417
  vai kannattaisiko ostaa nokia 8 tai 7 plussa. En ole oikein seurannut puhelinmarkkinoita, joten ei itseltä löydy tietoa eikä jaksaisi alkaa googlettamaan.
   
 2. Squit Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/08
  Viestit:
  124
  Tykkäykset:
  51
  Vaikea sanoa. Onhan tuo iPhone 7 Plus parempi kuin nuo mainitsemasi Nokiat ja edelleen hyvä laitos. Nokia 8 ei erikoisia kameroita ole ja 7 plussa vähän parempi, mutta puhutaan kuitenkin keskisarjalaisesta.

  Tuohon hintaan saa uuden Honor 10 jossa on jo jonkun verran parempi kamera. Päälle jos lyö hiukan massia lisää niin OnePlus 6 saa alkaen 519€.

  Jos itse saisin valita tuossa hintahaarukassa olevaa puhelinta ja kamera olisi pääjuttu niin ilman muuta Honor 10. Jos taas kamera ja näyttö olisi yhtä tärkeitä, niin raapisin kyllä jostain sen 70€ lisää OnePlussaan jossa iso Amoled näyttö.
   
 3. Puoskari

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/8/18
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  sony x compact
  Pari vuotta kyseistä mallia käyttäneenä, voin todeta että Sony tehnyt hyvää työtä. Ei ole ollut yhtään ongelmaa koko käyttöuralla. Sujuvasti toimii edelleen. Kamera hyvää keskitasoa, sonyn digitaalinen kuvanvakain toimii erittäin hyvin, varsinkin videokuvat ovat todella hyvälaatuisia vielä nykystandardeilla. Puhelin ei ole lagannut koskaan, nyt huomannut akun tehonannon pudotuksen. Olen pikkuhiljaa siirtymässä kohti seuraavaa puhelinta, mietiskelen kovasti, onko Sonyn kompakteille haastajia, vai pitääkö odottaa jotain pientä tulevaa?
   

Jaa tämä viestiketju