Mikä päätelaite seuraavaksi?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja juska, 7/10/03.

 1. juska

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Käytössä on nyt Nokia 7650 pääasiassa puhumiseen, tekstareihin ja satunnaisiin MMS-viesteihin. Lisäksi kalenterikäytössä F-S PocketLoox. Olen yrittänyt lueskella foorumia ja googlettaa tietoa mikä olisi tästä seuraava fiksu valinta yhdistää puhelinominaisuudet pda:han.

  S-E p800 ei oikein innosta, laite tuntuu kömpelöltä. Olisiko fiksumpaa hankkia PocketLooxiin gsm/gprs-adapteri (ja varata cf-paikka sille, mikä on harmi) ja dumpata 7650, vai siirtyä kerralla esim SmartPhoneen (esim. Qtek 7070)? Optimaalista olisi, että alla olisi Microsoftin käyttis.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos PocketLoox on vain kalenteri käyttöön, niin miksi siihen pitäisi tunkea GPRS/GSM palikka, ei siitä hyvää puhekonetta saa millään, kuten ei muistakaan tuontyyppisistä laitteista.
  p800:n minkä tuomitsit olisi lähinnä mikä tuli mieleen PDA laitteena suht hyvällä puhelimen käyttö mahdollisuutena, mikä sen kalenterissa ei vastaa tarpeita?

  Jos ei p800:nen kelpaa ja pocetPC:n kalenteri on sellainen mistä et halua luopua, niin ei siitä Qtek 7070:sta tilannetta korjaan ole.

  Jos kuitenkin voisit luopua PocketLooxista niin ehdotan hyvillä puhelin ominaisuuksilla p800:nen tai tulevat Nokia 6600 ja SE p900.

  Jos kuitenkin sen pitää olla PocetPC kone niin jostain voit etsiskellä sellaista puhelinominaisuuksilla, mutta tällöin joudut tinkiin nimenomaan puhelinkäytettävyydestä.

  Yksivaihtoehto on jatkaa kähden koneen käyttöä ja hommata jokin kiva pikkuluuri, esim SE T610.
   
 3. juska

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/10/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  PocketLoox on aluksi ainakin vain kalenterikäyttöön. Lähinnä siinä on etuna toimiva synkkaus ActiveSyncillä, ja natiivi tuki Outlook 2003:lle ja vastaaville Officen palikoille (esim. OneNote varmasti tärkeänä toimintona jatkossa).

  Veikkaan, että PL:n käyttö GSM/GPRS-palikkana voi olla aika tuskaa, ainakaan muotoilu ei ole erityisen toimiva. Siksipä SmartPhone voisi olla kiva, kun olisi Billin tuotetta sisällä joka on huomattavasti mielekkäämpi (mielestäni) käyttää, kuin Symbian-pohjaiset härvelit.

  Ajattelin käydä koeajamassa p800:n, olen kuitenkin aavistuksen skeptinen sen käyttömukavuudesta. Nokia 6600 vaikuttaa hyvältä mutta hieman kömpelöitä ratkaisuja mielestäni sen muistikortin kanssa (korjatkaa toki jos olen väärässä, toistan vain kuulemaani ;)) ja sitä pulmaa ei taas PL:n kanssa olisi.
   

Jaa tämä viestiketju