Mikä operaattori/puhelin Kanadaan?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja mossi, 18/11/03.

 1. mossi

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/11/03
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Ketään Kanadassa asustellutta joka osaisi kertoa kannattaako sinne ostaa Suomesta kännykkää vaiko vasta paikan päältä? Miten operaattorit? Kauanko pitää olla maassa että saa liittymän? Löytyykö pre-paideja?
   
 2. yellow Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/02
  Viestit:
  2919
  Tykkäykset:
  0
  En ole Kanadassa asunut, mutta kasitykseni on, etta Isoimmissa kaupungeissa toimii GSM 1900 seka CDMA. Pre-paid ratkaisu loytynee GSM operaattoreilta.

  Post-paid liittyman saamiseksi voi olla, etta joudut asumaan maassa jopa yli kaksi vuotta. Tama on mutu ja pohjautuu UK:n tilanteeseen.
   
 3. paul_a Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/8/03
  Viestit:
  1310
  Tykkäykset:
  0
  http://www.canada.com/mobile/partners/index.html

  Tos ois vähän linkkejä. Rogers AT&T mainostaa että niillä ois 93% asukas-peitto GSM/GPRS tekniikalla, eli vaikuttaa yes.

  Liittymistä, Rogersilla. Noh, ainakin olis joku ready4U-paketti, 139 taalaa netistä niin saat Nokia 3320-puhelimen ja 4 kk puheaikaa.

  Sit ainakin ois Pay As You Go-paketti, 139 taalaa niin saat Nokia 3390-puhelimen jossa on esiasennettu mm. AOL Instant Messenger. Tämän liittymän etuisuudet on mm. että on ilmaista vastaanottaa tekstiviestejä ja puheluita muilta Rogersin Pay As You Go-asiakkailta.

  Elikkäs: Ovat kovia bundlaamaan puhelimia, eli ostaisin puhelimen samalla kun otan liittymän siellä. Ja luultavasti pitää ostaa joku prepaid-tapainen liittymä jossei ole Kanadan asukas.

  Ps. Kaverini kävi vuosi sitten takaperin USAssa käymässä. Sanoi että puhelimet on harvinaisia siellä johtuen kovista kustannuksista, arveli että noin joka 5 omistaisi semmoisen. Väitti vielä että yks jannu tuttavapiirissä oli juuri ostanut nokian 3310:n puhelimen ja oli tyyliin "kortellin kingi", puhelinhan oli silloin jo suomessa ns. "halppisluuri".
   
 4. Pakana Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  554
  Tykkäykset:
  0
  Ameriikan serkku kävi suomessa -01 kesällä. Silloin se ei ollut kuullutkaan PrePaid liittymistä, vaikka sillä kyllä kännykkä olikin. Selitti että sen systeemi oli sellainen että se osti etukäteen $150 puheaikaa, jonka ylittävä osuus maksoi jotain - aika paljon kuitenkin. Tuo ensimmäinen 150 taalaa oli ihan kohtuuhintaista, ainakin verrattuna suomen -01 hintatasoon, kun otti huomioon että kaikki suunnat oli saman hintaisia (lukuunottamatta puheluita toisiin osavaltioihin tms , ei nyt oikein muista). Tosin kun vastaanottokin makoi, niin se meni kertahaitolla tavallaan tuplat kalliimmaksi sen kännykän pitäminen.

  Mutta tämä siis Yhdysvalloissa, Kanadassa voi olla hieman toinen meininki.
   

Jaa tämä viestiketju