1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mikä on hyvä / paras liittymä yrittäjälle?

Keskustelu osiossa 'Mikä liittymä minulle?', aloittaja Puuha Pete, 10/4/14.

 1. Puuha Pete

  Puuha Pete

  Palaute - 97.8%
  44   1   0

  Liittynyt:
  22/11/06
  Viestit:
  489
  Tykkäykset:
  8
  Eli firman paperit käsittelyssä. Tässä kyselen millaisia ja kenen paketteja muilla yrittäjillä on?
   
 2. Internaut

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/2/14
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Z3 Compact
  Itselläni on pieni yhden ihmisen Oy. Tajusin heti yrittäjyyden alkumetreillä puhelinliittymää valitessa, että yrittäjille suunnitellut liittymät oli kalliimpia mitä yksityisten (alv 0%). Kannattaa huomata, että yrittäjien liittymien hinnat on usein alv 0%.

  Saat yrityksesi nimiin myös "tavallisen" minkä tahansa kuluttajille suunnitellun puhelinliittymän. Usein siirto/aktivointi ei kuitenkaan onnistu netissä/millään automaattisella lomakkeella vaan se vaatii käynnin asiakaspalvelussa tai soiton ko. operaattorin tilauspalveluun. Itse olen suosinut ensimmäistä.

  Viimeksi päivitin Tele Finlandin liittymään, kun heillä oli tuo kamppania jolla saa ~35% pois listahinnoista. Heille jouduin soittamaan yhteensä 4x kunnes sain liittymän Y-tunnukselle aktivoitua. Asiakaspalvelutiskillä pätevän myyjän luona tuo hoituu nopeammin.
   
 3. Puuha Pete

  Puuha Pete

  Palaute - 97.8%
  44   1   0

  Liittynyt:
  22/11/06
  Viestit:
  489
  Tykkäykset:
  8
  No tuota samaa katsonut että yrittäjälle noi liittymät ovat kalliimpia kuin ei yrittäjälle. Ja luin tuosta siirtämisestä yrityksen nimiin. Mutta Alkaako ne veloittaa sitten eri hinnan mukaan kun se liittymä on otettu alunperin yksityishenkilönä?
   
 4. Puuha Pete

  Puuha Pete

  Palaute - 97.8%
  44   1   0

  Liittynyt:
  22/11/06
  Viestit:
  489
  Tykkäykset:
  8
  Ja TF ei myy periaatteessa yrityksille. Vaikka laskun saa firmalle. Mitenköhän muiden operaattoreiden kanssa saa säätää...
   
 5. irritus

  irritus Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  1684
  Tykkäykset:
  244
  Puhelinmalli:
  Nokia 6630, 700, N-Gage, Siemens M35
  Yhden hengen yrityksissä liittymänhaltijaksi ei juurikaan kannata ottaa yritystä, koska kaikki muutokset ovat paljon hankalampia.

  Nopeampi ja joustavampi tapa on ottaa (tai pitää vanha liittymä) omissa nimissä ja ainoastaan vaihtaa laskutustietoihin firman nimi, jolloin laskun voi laittaa kirjanpitoon.

  Ainoa muistettava asia on, että liittymän haltija vastaa loppujen lopuksi liittymän laskusta. Jos yritystoiminnasta syntyy poikkeuksellisen suuria puhelinlaskuja (esim. tavattoman paljon ulkomaanpuheluita), osakeyhtiö liittymän haltijana saattaa olla paikallaan.
   
 6. Esa Isopahkala

  Esa Isopahkala Ylläpitäjä

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  7774
  Tykkäykset:
  1534
  Puhelinmalli:
  Nexus 5x, Lumia 1020
  Yksityisyrittäjä, yrityksen nimissä dataliittymä Elisa Premium 4G, yksityishenkilönä ei saisi priorisoidun datan liittymää.

  Puhelimen liittymä on toistaiseksi Telellä omissa nimissä ja käsittelen datakäytön yrityksen menoina, muut yksityiskäyttönä.
   

Jaa tämä viestiketju