Mikä on hyvä BT-nappikuuloke?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jandp, 2/10/07.

 1. jandp Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/12/04
  Viestit:
  150
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Iphone 7
  Eli kaipaisin käyttö- ja käytännönkokemuksia ihmisiltä, mikä on myynnissä olevista Nokian Bluetooth-nappikuulokkeista paras mielestänne.

  Pitkä valmiusaika ja helppokäyttöisyys olisivat tärkeitä ominaisuuksia, sekä tietysti hyvä istuvuus korvalla, mutta mielenkiinnolla odottaisin kokemuksia.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Ite en noita kauheesti käytä mut nokialaisista BH-800 ainoa jota oon pystynä useemminki käyttää. Tykkään lähinnä pienestä koosta ja akkukin on kestänä ok, toki käyttö aika vähäistä eli on paljo pois päältäkin. Toki hiukka tyyriimpi malli mut kumminki. Jokaisen korva on erilainen joten muiden kokemukset siitä ei ehkä kauheesti auta.

  Pakko oli vielä editoida. Ja täähän on nätti ku porsas, ei toki sen värinen..
   
 3. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  ja ehdottomasti BH-500.. on kyllä viimesen päälle

  +ite pidän tämmöisessä kaulahihnassa sitä kiinni ja siihen saa kuulokkeet lähelle kiinni silloin kun tarvi puhua / kuunnella musiikkia tms
  +akun kesto huikea (valmiusaika 220h ja puhe/kuunteluaika joku 10h tms)
  +3,5mm plugi eli voi pistää omatkin kuulokkeet kiinni..
  +...jos ei tykkää mukana tulevista, ja nekin on pirun mukavat..
  +...plus että kuulostaa myös hyvältä :)
   
 4. nalle Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/03
  Viestit:
  1404
  Tykkäykset:
  0
  Itse olen tykännyt BH-300:sta. Sopivan kokoinen ja kevyt, pysyy ainakin omassa korvassani ilman sankaakin, eli voi laittaa äärimmäisen helposti korvalle. Akku on kestänyt ihan mukavasti, tosin akun suhteen vaatimustasoni ei tässä kohtaa ole hirmuinen. Se, että akku kestää vielä muistaakseni noin puolentoista vuoden käytön jälkeen yhtä hyvin kuin kuukauden käytön jälkeen on iso plussa. Pehmikemuovit olen tuohon joutunut vaihtamaan, ne kun hapertuvat ajan myötä. Onneksi niitä saa kohtuuhintaan paikallisen huollon kautta.

  BH-100 näyttäisi kuvien perusteella samantyyppiseltä värkiltä.
   
 5. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16621
  Tykkäykset:
  4851
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  BH-900 saa äänen täältä. Sain tuon puolisentoistavuotta sitten lahjaksi ja hyvin on pelitellyt.
   
 6. webbimato

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/07
  Viestit:
  521
  Tykkäykset:
  5
  BH-300 on ollut käytössä jonkin aikaa. Pysyy korvassa ilman sankaa ja akku on kestänyt satunnaisella käytöllä hyvin. Melko edullinen värkki ja puhelut onnistuvat myös transportterin kopista satasen vauhdissa. Eli jos ilman huutoa voi keskustella pelkääjän kanssa niin tuolla tuntuisi puhelut sujuvan ;) Hintaansa nähden hyvä ja tulee pitkällä juoksulla halvemmaksi kuin sakot :D
   
 7. deadhead

  deadhead Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/06
  Viestit:
  871
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  Totta, aivan mahtava laite. Tosin pientä moitetta niistä mukana tulevista kuulokkeista: vaikka niissä on ne korvasangat niin ei ne oikein pysy korvissa kunnolla tai sitten ne lenksottaa jotenkin osittain korvan ulkopuolella. Toinen ongelma on että äänenvoimakkuuden joutuu säätämään ihan kaakkoon niiden kanssa, mutta sitten kun laittaa omat kuulokkeet niin ei tarvitse läheskään niin kovalla pitää. Ja nyt ne kuulokkeet on Creativen EP-630. Tuo ensimmäinen (ja vähän toinenkin) ongelmahan on tietysti ihan käyttäjän korvista kiinni, meikäläisellä ei meinaa mitkään nappikuulokkeet pysyä kunnolla korvissa.
  Mutta siis kokonaisuutena eihän tuossa paketissa ne kuulokkeet maksa vaan se itse laite. Mutta kuulostaa todella hyvältä langattomaksi enkä ole katunut ollenkaan tuon hankintaa vaikka hinta onkin aika kova.
   
 8. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä on ollut näistä tuoreimmista mallit bh-700, bh-801 ja bh-900, mutta nyt pari viikkoa käytössä ollut bh-602 sai nuo vanhat lentämään laatikon pohjalle... puheaikaa tuntuu olevan enemmän kuin puhelimessa ;) vaikka tuota Nokian sivuilla olevaa lukemaa 11h en ole vielä yhdellä latauksella puhunutkaan. Valmiusaikaa tälle luvataan 300h
   
 9. Paerae

  Paerae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/12/05
  Viestit:
  2709
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kuuminthottiii+Elisa:)
  mulla taas pysyy hienosti vaikka tämmöiset hörökorvalerpakkeet onkin :D
  vai meinaakko että nappi ei pysty sun korvassa, suosittelen kokeileen niitä isompia tulppia mitkä tuli paketis
  itellä ei tuollaista ole.. jos täysille pistää on aivan liian kovalla. pistitkö puhelimen päästä volaa? esim mulla musicplayerin kanssa tuo ei mene synkassa (vaan esim pari palkkia puhelimesta sit säätää HFstä ja se ei vaikuta luurin appiksen tasoon) no, mutta täs voi olla laitteiden/softien välillä eroja
   
 10. deadhead

  deadhead Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/06
  Viestit:
  871
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  On kokeiltu eri kokoisilla kumiosilla, mutta jotenki ne sangat vetää nepit pois korvista. Ainakin N73:ssa puhelimesta voi säätää äänenvoimakkuudeksi ihan mitä vaan, mutta BH-500 ei sitä ymmärrä (paitsi mykistyksen), eli täytyy aina säätää BH-500:sta käsin se voimakkuus. Täytyy tässä joku päivä vielä testailla uudelleen niitä kuulokkeita, siitä on nimittäin aika kauan kun viimeksi niitä käytin.
   

Jaa tämä viestiketju