Mikä olisi luotettava ja kestävä peruspuhelin?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja pragmatic, 20/6/10.

 1. pragmatic

  pragmatic

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/10
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tarvitsisin luotettavan ja kestävän peruspuhelimen, mutta en ole oikein seurannut mobiilitekniikkaa joten en tiedä mikä olisi hyvä valinta. Toivottavasti täältä löytyisi auttajia.

  Kameraa ynnä muuta multimediaa en tarvitse, pitkää valmiusaikaa ja puheaikaa sitäkin enemmän. Jumiutuvaa tai sammuilevaa mallia puhelin ei saisi olla ja jos olisi halpa niin en panisi pahakseni. Tärkeintä olisi kuitenkin että laitteen moitteettomaan toimintaan voisi luottaa useampien vuosien ajan. Puheluiden ja tekstiviestien lähetyksen ja vastaanoton lisäksi puhelimesta pitäisi löytyä mahdollisuus laittaa hälytyksiä päivämäärän+kellonajan mukaan mielellään useammaksi vuodeksi eteenpäin, kun tuppaa muuten kaiken maailman kissanristiäisten ajankohdat unohtumaan.

  Entinen puhelimeni on reilut kymmenen vuotta sitten hankittu Nokia 6150 johon olin vuosia täysin tyytyväinen, mutta nyt sitä on alkanut jo ikä painamaan ja se on muutaman kuukauden ajan sekoillut. Äänessä tai kuvassa on häiriöitä ja hetkittäin ne katoavat kokonaan eikä akkukestokaan parista vara-akusta huolimatta enää tyydytä. Kuitenkin ominaisuuksiltaan se oli tarpeeni huomioiden täysin riittävä.

  Tehdäänkö tällaisia puhelimia enää?
   

Jaa tämä viestiketju