Mobiili.fi Mikä oli vuoden 2015 paras älypuhelin? Näin Internet vastaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  Vuonna 2015 markkinoilla nähtiin lukuisia kykeneviä älypuhelimia. Kilpailu on taatusti kovempaa kuin koskaan, mikä on kuluttajan kannalta hyvä asia, sillä se pakottaa valmistajat panostamaan aidosti laitteidensa laatuun. Mutta mikä oli vuoden paras älypuhelin? Tähän haastavaan kysymykseen haemme nyt vastausta katsastamalla sekä kriitikoiden että käyttäjien mielipiteitä.

  Useimmilla listoilla kamppailu vuoden 2015 parhaasta älypuhelimesta käydään kahden laitteen kesken. Muun muassa Techradar ja Pocket-lint nostavat vuoden parhaaksi tapaukseksi Samsung Galaxy S6:n – sekä sen edge-version. Samoin GSMArenan lukijaäänestyksessä Galaxy S6 nousi ykköseksi kaapattuaan jopa 34 prosenttia äänistä. Puhelimen tärkeimmiksi vahvuuksiksi luetaan laadukas ulkokuori, tuntuvat tehot ja kamera, joka toimii nopeasti ja tuottaa todella hyviä kuvia. Näillä avuilla Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge saivat suitutusta myös Mobiilin laitearvostelussa.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy S6 ja Galaxy S6 edge


  Toinen parhaan älypuhelimen titteliä useilla tahoilla nappaileva laite on iPhone 6s. Samaan laariin voidaan toki niputtaa myös iPhone 6s Plus. Applen uusimman älypuhelimen puolesta puhuvat esimerkiksi The Verge ja Yahoo Tech. iPhone 6s:ssä yhdistyvät laadukas kamera, premium-muotoilu, todella vahva sovellusvalikoima ja sujuva käyttökokemus.

  [​IMG]
  iPhone 6s ja 6s Plus


  Samsungin ja Applen lippulaivojen ohella monet muutkin älypuhelimet ovat saaneet kehuja osakseen. Jo mainituilla listauksilla hyviä sijoja saavat muun muassa Nexus 6P, OnePlus 2, LG G4 ja Sony Xperia Z5.

  Kuten sanottua, valikoimaa on markkinoilla valtavasti. Arvostelut ja laitelistaukset antavat hyviä vinkkejä siitä, mihin tässä viidakossa ehkä kannattaisi suunnata, mutta lopulliset ostopäätökset tehdään kuitenkin omien tarpeiden mukaan. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, mitä puhelimeltasi todella tarvitset, mikä käyttöjärjestelmä vaikuttaisi sopivimmalta ja kuinka paljon rahaa olet valmis päivittäiseen kumppaniisi satsaamaan.

  Minkä älypuhelimen sinä nostaisit vuoden 2015 parhaaksi? Ota kantaa ja kerro perusteltu näkemyksesi kommenttiosiossa!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju