Mikä maksaa / kestää

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja khaxyz, 16/8/05.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. khaxyz

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/7/05
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Olen lähettänyt yv:tä useammalle henkilölle. Näistä 98 % on sellaisia, jotka eivät ole lähteneet 10-28 tuntia niiden " lähettämisen " jälkeen eli
  ovat lähtevissä ja huom ! - eivät ole lähetetyissä.
  Mihin nämä jäävät juntturaan ja miksi ? Lukeeko mode tai jäsen yv:t ennen kuin ne menevät eteenpäin ja näin ollen " postikonttorissa " on ruuhkaa ??
  Ainoat, jotka lähtevät heti, ovat ne käyttäjät, joilla on email-osoite.
  Eihän tuolla yv:llä tee sillai mitään, jos systeemi ei toimi
   
 2. Jollemi

  Jollemi Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  13/8/02
  Viestit:
  10518
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia kapuloita
 3. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Emme lue yksityisviestejäsi, siihen ei ole softassa mahdollisuutta ja lisäksi moderaattoreiden oma etiikkakin saattaisi tulla vastaan.

  Yksityisviesti siirtyy "lähtevät" kansiosta "lähetetyt" kansioon normaalitilanteessa silloin kun vastaanottaja saapuu palstalle seuraavan kerran; siihen asti tuo viesti on tuolla postikonttorissa lähtevien lootassa. Niin uskomatonta kuin se onkin, niin kaikki eivät käy kirjautuneena palstalla edes 30 tunnin välein. Toiset saattavat käydä jopa vain muutamia kertoja kuukaudessa ja onpa omassa YV lootassani ollut lähtevä viesti puolisen vuotta odottamassa käyttäjän saapumista kunnes luovuin toivosta kokonaan. No, se sisälsi varoituksen määräaikaisesta jäähyttämisestä - ilmeisesti käyttäjä piti tämän toteuttamisesta huolen oma-aloitteisesti. ;)

  Olen tehnyt havaintoja, että välillä jos lähtevien YV:Den laatikkoa menee katsomaan ennen kuin softa toimittaa viestit, viestit eivät välttämättä lähde ennenkuin ne lähettää kokonaan uudestaan. Siitä, mistä tämä voi johtua ei ole tarkkaa tietoa mutta luulen että softa ei halua lähettää viestejä olettaessaan että kansiossa ollaan käymässä muokkausta varten - ei siis lähetä viestejä joiden muokkaus on mahdollisesti käynnissä. No, tässäkin tapauksessa bugaa ikävästi eikä lähetä noita ollenkaan, jos on käynytkin katsomassa. Tämä bugi ei toistu suinkaan joka kerta.

  Lisäys; tätä aihetta käsitellään jo tuolla Jollemin postaamassa linkissä, joten mahdolliset jatkot sinne...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju