Mikä mainos televisiosta?!?

Keskustelu osiossa 'Asian vierestä', aloittaja Kaljamaha, 7/1/08.

 1. Kaljamaha

  Kaljamaha Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/07
  Viestit:
  7575
  Tykkäykset:
  1172
  Puhelinmalli:
  Honor 7
  Siinä mainostettiin jotain GSM...

  Palkkaus 8000 euroa kuussa..

  Siinä mainittiin myös kansanedustajan palkka...5000 euroa kuussa...


  Toivottavasti joku näki mainoksen. Se tuli tänään joskus 18:30 - 20:30 välisenä aikana.

  Ihan vain kiinnostuksen vuoksi tekisi mieli nähdä firman nettisivut, että mitä ne siellä kusettaa.
   
 2. JPW™ Vieras

  0   0   0

  http://www.gsm-suomi.fi/rekry/
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Eli ramppaa firmasta toiseen ilman mitään sen kummempaa asiakaspiiriä... 2-3v. menee hommata asiakaspiiri, kandee kattoa mimmosen sopparin allekirjottaa... ettei se ole kertakauppa ja sen jälkeen ei mitään, sillä ei varmasti tienaa. Noo, ehkä tienaakin 8000e, mistä me sen voimme tarkistaa... Ja myykö samallalailla. Vois ajatella, että hoidetaan todella isojen firmojen niinkuin tehtaiden ym. systeemejä. Pääkaupunkiseudulla ja isommat paikat on varattu joten 8000e on fuulaa veikkaan ma. Jos palkataan 100 uutta työntekijää, ei siinä ole pottia nimeksikään. Ne tienaa ketjussa tavallaan eli yksi tienaa, tienaa aluepäällikkö jotain ja sitte aluepäällilkkö saattaa tienata kuukaudessa asiakkaan maksamista jotain. Helppo on tulla sanomaan et tienaa... Tyrkyttääkö bruttoprovikka palkkausta, en ihmettelisi.
   
 4. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4044
  Tykkäykset:
  46
  Puhelinmalli:
  OnePlus 5T
  Sattuu silmiin lukea tota JJ:n tekstiä... En ole itsekkään mikään äidinkielen opettaja, mutta voisit ottaa esim. Jussilta hieman mallia ton kieliasun kanssa. En sano pahalla, olis kiva lukea sun viestejä kun herralla on niin paljon snaottavaa, se olisi vain helpompaa jos kirjottaisit vähän selkeämpää tekstiä. Nyt tulee yleensä hypättyä sun kirjotukset yli... :(
   
 5. Kinkkujuusto

  Kinkkujuusto Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  10/11/03
  Viestit:
  552
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Samsung S7 edge
  Jep, en saa mitään tolkkua JJ:n tekstistä.
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  hmm.. jaa... No toi on tyypillinen nopee ajatuksinen kuvio vaan miten myynti voi olla toteutettu. Ei sitä auta selvittää sen enempää... kirjotin mitä juolahti mieleen koko tuo kuvio samalla.

  Toi on sellasta kaupparatsun hommaa siis lähinnä ja palkkaus on vahvasti liioiteltu. Rivimyyjä ei tuossa pärjää. Kaikki on erittäin hämärästi ilmoitettu... se joka menee tuonne haastatteluun, kertokoon.

  Voi olla järjestäny pirun ovelan bruttoprovikka palkkauskuvion, epäilen. Se ei aukene edes selittämällä kaikille välttämättä. Joten se siitä... Kuhan joku kertoo ensin mitä sielä on, niin sitte kannattaa alkaa edes sanomaan lisää, se on monimutkasta, jos niin on toteutettu.

  Rivimyyjällä menee asiakaspiiriä luodakseen 2-3 vuotta aikaa... Riippuu alueen taloudesta, koosta, tuotteesta ja yritysten tilanteesta. Ihan suotta sielä kuumentelee kenenkään perslihoja, niinkuin mainoksessa lukee. Suomeen jos palkataa 100 myyjää, niin se on ihan liikaa, ei jää rampattavaa niin paljoa ja kaupunki on tosi nopeesti käyty läpi. Varmaan ei mitää isoja myyntialueita tule. Toi viikon koulutus, kuulostaa just pahaenteiseltä, kannattaa olla kokemusta ennenkuin menee. Kaikista ei ole myyjiksi. Jos ei hokaa tota mistä ensin jo puhuin, niin sitte sitä ei tule tajuamaan kuitenkaan ja se on 1-2kk max ja fudut.

  Isoimmat yritykset pääosin on varattu joko täkyiksi tai jaettu ennestään. Ei sielä tienaamaan pääse. Tottakai orjanpiiskurit ja pikkupomot selasissa firmoissa saa sen alueen provikat mitä myy... mitä enemmän tienaat, kappas alueesi pomo tienaa enemmän ja taas on varaa valittaa.

  Noo tää on mun mielipide yleensä olevista firmoista.. mut saattaahan olla, et 8000e on tottakin. Senkun kokeilette, tulkaa sanomaan et oon väärässä ja kuuntelen mielellään lisää mistä palkka koostuu. Itse en myisi kyllä mitään tuommosta, mistä en saisi jatkuvaa pohjapalkkaa provikkana lisääntyen, siten että mitä enemmän asiakas soittaa, sitä enemmän tienais. Muuten joutuu juoksemaan kieli vyön alla, kun herrat korjaa pottia eikä tee mitään. Kaikki loppuu aikanaan... yrityksetkin kesken, sitte se pakka sekotetaan uudestaan, ja jaetaan alueet. Siksi porukkaa kerralla paljon, jotta palkkakulut jäisivät pieniksi. Saadaan se paras tuotto niillä, ja kun tuottoa ei tule, äijä pihalle.

  Mä en ainakaan jäisi odottamaan tyypillistä 3-4kk menee hyvin ja 2kk ei myynti kulje... menee rahaa ihan hukkaan ja aikaa. Työnantajan näkökulmasta.

  Se on provikka työssä tyypillisin homma. Sille ei ole selvitystä mistä se johtuu, mut se on vaa uskottava, et näin käy hyvillekin. Sitte siihen nousuun menee enemmän ja vähemmän aikaa. Joillakin loppuu usko siihen.

  Viikon kurssilla opetetaan myyntipuheet ja tavat tehdä kauppaa vastaväite listaa opettelemalla. Ne joilla siitä ei ole hajuakaan kuinka oikeasti toimitaan kaupantekotilanteissa ja erivaiheissa ja miten asiakkaan "ilmaa" haistellaan, se kannattaa jättää pois heti alkuunsa koko töihin aikominen... Now way, se on ajatukseltaan nopeitten puuhaa. Lisäksi kurssilla opetetaan listat ja kaikki muu organisointi ja montako asiakasta pitää käydä päivässä. Varmasti on sitten jonkulainen closettaminen ja kun ovesta tuut sisään ja demoamisen koulutusta...

  Hyvät menestyy, nappaa ne rahat mitä tarttee ja tekee jo toista projektia muualle kun maa polttelee jalkojen alla. Mut se edellyttää kaiken asioiden tuntemista ja tietämistä, varsinki että osaa vaatia itselleen sen mikä kuuluu. Tavallinen "pässisoppari" on 100 tyypille, ja joka ei siihen suostu, otetaan joku muu. Kenenkään kans ei neuvotella... mut jos tiedetää hyvii tyyppejä, ne saa mitä haluaa.
   
 7. Euso

  Euso

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/11/03
  Viestit:
  171
  Tykkäykset:
  4
  Melko provosoivaa tekstiä tuolla nettisivuilla. Suorastaan vittuillaan akateemiselle väelle :D

  8000€/kk my ass. Mitä tarkoittaa "parhaiden myyjien keskipalkka"? Kahden parhaan, joista toinen tienaa 9000€ ja toinen 7000€ kuussa? Aika hyvä verrata kahden ammatin keskipalkkaa tähän "parhaiden myyjien" keskipalkkaan :D Tekisipä mieleni tietää, mikä mahtaa olla kaikkien GSM-Suomen myyjien keskipalkka.
   
 8. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20035
  Tykkäykset:
  843
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  itsekkin laskin tuossa viimekuussa et meidän ketjun paras myyjä sai noin 8000e provikkana yksistään rahaa, plus pohjapalkka, itellä tekee tiukkaa päästä yli kahdentonnin :D
   
 9. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Saattaa kohtapuoliin olla paljon kiukkuisia ja hyväuskoisia liittymänmyyjiä, kun tajuavat ettei tuo 8000€:n kuukausipalkka olekkaan realistisesti mahdollista edes saada :)
   
 10. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29296
  Tykkäykset:
  7552
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Provikka + pohja? Helposti itse tommosen kaks tonttuu pyöräytän kuussa ilman mitään boonuksia.
   
 11. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20035
  Tykkäykset:
  843
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  no satun olemaan duunissa kaikkein hiljaisimmassa myymälässä mitä meidän ketjusta löytää, toiset jotka ovat noin 2km päässä niin tienaavat helposti tuon yli 2tonnia
   
 12. dille Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  2790
  Tykkäykset:
  1
  Siis oletko GSM-Suomella töissä, vai mistä lafkasta on kyse?
   
 13. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20035
  Tykkäykset:
  843
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  juu siis ei ole kyse gsm suomesta
   
 14. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  No kuka on? Onkos joku käyny jo haastattelussa ja tietää mistä palkkauksesta on kyse?
   
 15. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4939
  Tykkäykset:
  26
  Tuo GSM-Suomen palkkalupaus on aivan tyypillistä hommille, jossa ei ole mahdollista päästä tuommoiseen tasoon oikeasti. Ei kiinnosta sen tarkemmin kysellä, mutta olettaisin kyseessä olevan provisiopalkattua hommaa, jossa tuohon palkkatasoon päästäkseen pitäisi päästä aivan epärealistisiin myyntilukuihin.

  Harvassa taitaa olla ne yritykset, jotka lähtevät tuohon vaihtamaan liittymiään.
   

Jaa tämä viestiketju