Mikä HTC malli olisi minulle paras?

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Phasi_h, 16/4/10.

 1. Phasi_h Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  31/10/04
  Viestit:
  469
  Tykkäykset:
  53
  Nyt noksusta vihdoin viimein eroon...

  Tulee työpuhelimeksi, firmassa exchange srv mihin synkronoin mailit, kontaktit, taskit ja kalenterin.

  - Mahdollisimman hyvin räätälöitävissä
  - Mielellään joku "kunnollinen" navigointisofta saatavissa (garmin, tomtom), noista Garmin ensisijainen (nyt mulla ostettuna Garmin Mobile XT jossa myös Europe kartat olemassa ostettuna.
  - Arvon androidin ja winmobilen välillä... androidiin ei ainakaan ole garminia saatavilla eikä edes ostettuja karttoja hyödynnettävissä?
  - Hyvät näppäimet olisivat plussaa joskaan eivät aivan pakolliset
  - HTC malleista kiinnostaisi HD2 (winkka), TouchPro2 (winkka), Desire (android), Nexus (android)
  - Muillekin malleille on "avoin" jos saan hyviä perusteluja
  - hankintahinta ei ole hankintaperuste

  - Aikaisemmat kokemukset on tytnistä ja tytn II malleista sekä läjä erilaisia Noksun E-sarjalaisia.

  - Jostain syystä tuo TouchPro2 kiinnostaa tällä hetkellä alustavasti eniten, syytä en oikein tiedä. Jos sellaisen hankkisin niin saanko siihen tiputettua kunnon ROMmin joka soveltuu meille skandinaaveille?

  kommentteja plz. Teen ostopäätöksen ensi viikolla 19.-23.4.
   
 2. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Mitä tarkoitat "meille skandinaaveille" sopivalla? Itse suosittelisin tuolla käytöllä juurikin Touc Pro 2:sta. Exchange-tuki toimii parhaiten siinä.
   
 3. Phasi_h Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  31/10/04
  Viestit:
  469
  Tykkäykset:
  53
  Tarkoitin sitä että ilmeisesti on kuitenkin väliä sillä että mikä radio jne puhelimessa on?

  Arveluttaa hieman vaan puhelimen raudan ikä ja teho?
  Mites HD2 jos tiputtaisi tuon qwertyn pois vaatimukselta niin olisiko silloin paras vaihtoehto?

  Hmm... onko niin että HD2:ssa ei ole videopuhelua? Fringilläkin hieman heikkoa jos ei ole kameraa etupuolella?
   
 4. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Mulla ainakin on Touch Pro 2 toiminut tosi hyvin ihan normiROM:lla. Kuuluvuus on riittänyt ja onhan siinä se UMTS 900 -tukikin.

  HD2:kin on varmasti hyvä, jos qwertyä ei tarvitse ja monet tuntuu tykkäävän tuosta HTC:n virtuaaliqwertystä, että ei kai siinä sen puoleen mitään ole. Onhan siinä vähän tehokkaampi prosessorikin, joten mehut ei todellakaan lopu kesken. Eipä kyllä toisaalta ole itselläni loppunut TP2:kaan. Desiressä (ja Androidissa ylipäänä) olisi se hyvä puoli, että Android marketista saa ilmaiseksi ladattua sellaisen näppäimistön, josta skandit löytyvät omina näppäiminään. Samoin saa suomenkielisen sanakirjan. Desiressäkin on tuo Excange -tuki, mutta olen vähän kuullut, että se ei olisi välttämättä ihan niin laadukas kuin Windows-luureissa (jollakin on tästä varmaan omakohtaisia kokemuksia). Kannattaa myös tsekata tuo HTC:n HD mini. Siinä ainakin olisi softa uusinta uutta, kun sisällä pyörii WM 6.5.3, prosu ei kuitenkaan ole ihan niin nopsa kuin HD2:ssa, kapasitiivinen näyttö sen sijaan on.
   
 5. halcyon

  halcyon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/02
  Viestit:
  1696
  Tykkäykset:
  223
  Kannatta huomioida, että Windows Mobile 6.5 on käytännössä "End of Life". Eli ei enää päivityksiä, tuki tulllaan ajamaan hiljalleen alas ja uusien softien/päivitysten odottaminen platalle hiipunee nopeasti ensi vuoden aikana.

  Eli riippuen kuinka pitkäksi ajaksi ajattelit puhelimesi ostaa, niin tuo WinMo 6.5:n poistuminen kuvioista kannattaa huomioida.

  Itsellä on TP2 ja täytyy sanoa, että en ole täysin tyytyväinen: softa sekoilee, välillä joutuu repimään akkua irti ja nopeus perustoiminnoissa (etenkin soitot/viestit) pitäisi olla selkeästi parempi. Samoja vikoja kuin nokialaisissa siis, ei merkittävästi parempaa tai huonompaa. Näppäimistö ja näyttö laitteessa kyllä ovat oikein hyviä.
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Pidät suht identtistä ketjua pystyssä myös tuolla Mikä puhelin työkäyttöön? ketjussa.

  Valmistajien ja Microsofin täytyy pitää yllä 6.x alustaa vieä "pitkään" ja ovat niin lupailleetkin, joten uskon 6.x laitteita olevan vielä tuotannossa suht pitkään.

  Mitään ihmeitä siihen tuskin enään tulee, ja työkäyttö ajatellen sitä tuskin sen takia edes valitaan. ja mitään suurempia projekteja tuolla alustalla ei aloiteta, mutta tulee olemaan firmakäytössä vielä tuettuna aikansa.

  Tai toisin sanoaen firmakäytössä missä tukeudettu WinMobileen tukeudutaan siihen edelleen ja WM seiskan julkistuksen jälkeen on toki alettu miettiä vaihtoehtoja, mutta menee aikansa ennen kuin alkaa näkymään päätöksiä, joten mielestä nyt laitehankintoja tehdessä ei tarvitse tuota miettiä.
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mitä videopuhelupalveluita te käytätte ? 3Gtä ja jotain muuta? , mitä E-sarjalaisissa olette käyttäneet, ilmeisesti pitää heidänkin kanssa toimia ?
  Ilmeisesti välttämätöntä näyttää omaa naamaa ? eli etu kamera pakollinen ? vai voiko korvata TV-outilla ?
   
 8. MTBer

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/11/04
  Viestit:
  778
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 800
  Mulla on HD2, ja vaikka olen erittäin, erittäin tyytyväinen ollut puhelimeen (ja suurelta osin myös käyttikseen), niin en ehkä ostaisi enää tässä vaiheessa WM6 puhelinta, ainakaan jos tarkoitus on pitää se käytössä yli puoli vuotta ja ostaa siihen softaa. Softan puolelta WM6:ssa on mun nähdäkseni (huom: en ole yrityskäyttäjä, ja maksan siis softan omasta pussista) ongelmana se, että uusien ohjelmien kehitysinto on selvästi laimentunut WP7:n julkistuksen jälkeen, ja kuten joku tässäkin ketjussa jo aiemmin totesi, WM6 on (ainakin kuluttajille) käytännössä end-of-life tuote. Eli sen puolen vuoden - vuoden jälkeen pitäisi taas hankkia uusia softia uudelle alustalle.

  TP2:sta voin sanoa sen verran (oli mulla käytössä n. puoli vuotta), että laite on muuten aivan älyttömän hyvä, mutta kaipaa kipeästi lisää prossutehoa. Snapdragonin ja Qualcommin vanhemman piirisarjan tehoero ei ole mitenkään vähäinen. TP2:n kanssa työtehoa syö puhelimen odottelu, HD2:n kanssa hardware näppäimistön puute (tosin luulisin kirjoittavani nykyään HD2:lla ehkä n. 80-90 % TP2:n kirjoittamisnopeudesta, mutta kunnon hardware-näppiksellä kirjoittaminen vain on niin paljon miellyttävämpää).

  Tällä puheella suosittelisin HTC Desireä, vaikka omakohtaista kokemusta Androidista ei olekaan :) (Nexus One ei lukemieni arvostelujen perusteella pärjää Desirelle).
   
 9. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  6181
  Tykkäykset:
  2800
  Puhelinmalli:
  iPhone X Silver
  jos viitsii maksaa reilu 500 niin ei kyllä mielestäni ole muuta vaihtoehtoa kuin desire..todella todella miellyttävä laite :)
   

Jaa tämä viestiketju