1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mikä android

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja creepy, 10/2/11.

 1. creepy

  Liittynyt:
  28/1/03
  Viestit:
  216
  Tykkäykset:
  1
  Nokia ihmisenä olen nyt vaihtamassa leiriä ja päätynyt androidpuhelimeen.

  ..mutta niistä ei mitään kokemuksia. Mikä ois hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Kameran on oltava hyvä samoin akkukestoakin saisi olla.

  Kannattaako nyt ostaa vaiko odotella uutta androidversiota? koska se tulee ja voiko sen yleensä päivittää kaikilla uusilla ominaisuuksilla tämän hetkisiin puhelimiin?

  eli htc, samsung zte ??? mikä ekaksi androidiksi ettei heti jäis kovin paha maku suuhun näistä.
   
 2. Dotzki

  Dotzki Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  5640
  Tykkäykset:
  758
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Oottele WMC 14.2-->>>
   
 3. Karikka

  Liittynyt:
  18/12/09
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  6
  Mitä tuo tarkoittaa?
   
 4. Link

  Link Supermoderaattori

  Liittynyt:
  24/4/10
  Viestit:
  3253
  Tykkäykset:
  895
  Puhelinmalli:
  Puhelin
 5. massimo Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  2814
  Tykkäykset:
  183
  Jos odottaa uusimpia versioita saa odottaa lopun ikää :) Ei kukaan osaa vielä sanoa varmuudella koska uusin android tulee, vai osaako ? Kumpaa aiot odotella 2.3:sta vaiko 3.0:aa ? Näistä molemmista on täällä ollut jo jotain kirjoituksia.
   
 6. murmelinpapana

  murmelinpapana

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  3.0 ei edes tule puhelimiin. Jos haluaa pelata päivitysten kanssa varman päälle, kannattaa ostaa Nexus S (Nexus One on myös aika varma nakki). Noin puolen vuoden päästä tulee sit seuraava versio Androidista (Ice Cram Sandwich), jossa sitten yhdistyy älypuhelin (2.3) ja tablet (3.0) -linjat.
   
 7. nurmoosta

  nurmoosta

  Liittynyt:
  30/11/07
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  Honor 7, Sony Z1C, Honor 6
  Ehkä kannattaa ensin ostaa se halvin esim blade ja tutustua siihen ja yleensäkin androidiin. Android on aivan jotain muuta kuin symbian. Sitten nälän/tarpeen/tms. voi siirtyä kalliimpiin laitteisiin. Kehitys kulkee hurjaa vauhtia; samalle tekniikalle on alle vuodessa tullut kolme versiota androidista. Android 2.3 tuskin tuo käyttäjälle mitään uutta, koska sen laitteistovaatimukset ovat samat kuin 2.2......Ja usein tuo laitteen mukana tuleva alusta on lujasti kiinni palveluntarjoajan "brändissä". Mutta purkkaa ja piparia kehiin niin laitteesta kuin laitteesta androidmaailmassa voi saada halumansa laitteen tai sitten ei...
   
 8. plazma

  Liittynyt:
  30/7/07
  Viestit:
  128
  Tykkäykset:
  2
  Bladen aikoinaan ostaneena ja sitten palauttaneena suosittelen vähintään Huawei U8800 mallia. Blade on hieman tahmainen ja useimmat ominaisuuden toimii melkein hyvin. Pikku bugeja on aika paljon. Luuri on siitä hyvä että sen hankkineena alkaa tekemään mieli parempaa Android luuria :)

  Huawei U8800 ei montaa euroa maksaa kuukaudessa enempää (3e) ja siinä on jo rauta kohdillaan ja valmistajakin välittää bugeista. Sille on jopa tullut OTA päivitys. KAvereilla on myös noita HTC luureja mutta hinta sitten jo tuplaantuukin.
   

Jaa tämä viestiketju