Mobiili.fi Mikä Android-huippumalli sopisi sinulle?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Eilen julkaisimme laajemman vertailun ja kameratestin Android-huippumalleista. Nyt on aika katsoa, mikä laite sopii kenellekin. Ihmisillä on erilaiset mieltymykset ja toinen arvostaa designia, kun taas toiselle laadukas näyttö on tärkeämpi.

  Jos hyvä design on sinulle tärkeää, harkitse näitä:


  HTC One M9:n design on vertailun paras. Sen äärimmäisen hyvin käteen istuva alumiininen rakenne tuntuu ja näyttää arvokkaalta. Jos ulkonäkö ja tuntuma ovat sinulle tärkeitä asioita, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä hyvin toimivaa Android-luuria.

  Vedenkestävän Sony Xperia Z3+:n ulkonäkö on mietitty tarkkaan ja sen miellyttää sekä silmiä että käsiä. Xperia on kallis, mutta todella laadukas ja hyvä älypuhelin, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

  Jos haluat todella hyvän näytön, harkitse näitä:


  Samsung Galaxy S6:n 5,1-tuumaisessa AMOLED-näytössä on 2560×1440 pikseliä. Se on tarkka, kirkas ja se toistaa värit todella hyvin. Kirkkaalla kesäkelilläkään näytön luettavuudessa ei ole ongelmia. Jos haluat käteensopivan puhelimen, jossa on todella hyvä näyttö, Galaxy S6 on hyvä valinta.

  Nexus 6:ssa on todella suuri kuusituumainen näyttö, joka on silti todella tarkka. Galaxy S6:n tavoin se käyttää AMOLED-tekniikkaa, jonka ansiosta värientoisto on todella hyvällä mallilla. Jättinäytöstä katsoo mielellään elokuvia ja sarjoja. Jos haluat suuren ja hyvä näytön älypuhelimeesi, Nexus 6 vangitsee varmasti katseesi.

  Jos haluat erottua, harkitse näitä:


  Galaxy S6 edge on laite, joka erottuu massasta. Sen kaareva näyttö on erikoinen ja tyylikäs – tosin käytössä reunanäytöllä ei ole juuri ominaisuuksia. Muiden mielenkiinnon laite kyllä herättää.

  LG G4 on vähän perinteisempi puhelin, mutta erikoisuuksia siitäkin löytyy. Nahkainen takakansi on varsin erikoinen ja tyylikäs. Puhelin kaareutuu hieman pystysuunnassa, joka tekee laitteesta hieman erilaisen. Se istuu käteen hyviin ja laitteessa on todella hyvä näyttö – kyseessä on siis erikoinen ja erittäin laadukas älypuhelin.

  Jos hyvä hinta-laatusuhde on tärkeä, harkitse näitä:


  Huawei P8 on 500 euron hinnallaan muita lippulaivaälypuhelimia astetta halvempi, mutta sitä ei huomaa. Puhelimen laadukas rakenne, hyvä näyttö ja nopea suoritin takaavat hyvän käyttökokemuksen.

  Alcatel Idol 3 on alle 300 euron hinnallaan vertailun edullisin laite. Vaikka se häviää vertailun muille laitteille jokaisella osa-alueella, se on tarjoaa kuitenkin kohtuullisen käyttökokemuksen ja on huomattavasti muita edullisempi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju