Mikä alle <20€/kk kytkypuhelin DNA:lta/Saunalahdelta?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja MarkoK, 4/8/09.

 1. MarkoK

  MarkoK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/09
  Viestit:
  109
  Tykkäykset:
  4
  Moro!
  Olen vaihtamassa liittymää ja mielellään puhelintakin siinä samalla kun tämä Nokian 3500 classic alkaa jo kyllästyttää ja etenkin parempaa kameraa tekis mieli. Tämä puhelin on muuten ihan hyvä peruskapula mutta äänenlaatu on aika huono mielestäni.

  Nyt kun puhelinta on vaihtamassa niin mielellään se saisi olla kyllin hyvä että sen kanssa tulee toimeen ainakin sen 2 vuotta vähintään. Oon tässä useamman päivän selaillu vaihtoehtoja netissä/kaupassa ja niitähän on ihan liikaa mutta nyt olen saanut rajattua ne muutamaan kappaleeseen jotka ovat->
  -Nokia N86
  -LG Arena KM900(Vain 14,90/kk)
  -Samsung Jet
  -Samsung Omnia
  -Samsung Innov 8 (Hinta pompsahtaa 22€/kk)

  Nokia 5800XM olis muuten erittäin hyvä vaihtoehto mutta huonohko kamera on pitkä miinus sille.
  Myös Samsungin syksyllä julkaistava Pixon12 vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta hinta on varmaan turhan kova ja eihän sitä ehkä edes saa kytkynä. Iphone 3gs olis muuten hyvä mutta siinä taas se kamera ja Sonera..

  Monilla käyttäjillä tällä foorumilla tuntuu olevan kokemusta useista puhelimista niin kysynkin nyt teiltä mitä mieltä noista olette. Ja jotain muutakin voi toki suositella. Listaan vaatimuksia puhelimelta tärkeysjärjestyksessä niin jos joku kokeneempi pystyy sen perusteella ehdottamaan jotain. Kaupassa niistä ei ehdi kunnon käsitystä saamaan.
  KIITOS!

  -Äänen laatu puheluissa/musiikkia kuunnellessa.
  -Kameran kuvanlaatu.(Mielellään niin hyvä ettei tuota Finepix F30 tarvi ottaa joka reissulle mukaan).
  -Vähän bugeja jos mahdollista,suht looginen käyttää ja hyvä päivitettävyys.
  -Iso ja laadukas näyttö.
  -Tukevasti kasattu.
  -Wlan ja asiallinen internetin käytettävyys.
  -Hyvä GPS ja karttapalvelut.
  -Akun kesto
   
 2. Simpp4

  Simpp4 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/04
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone 6s Rose Gold
  Jos hyvää kameraa haet niin SE on ehdottomasti yksi parhaimmista, itse en suosittelisi Nokiaa jos hyvä kamera on yksi ehdoista. Samsungin Omnia HD tuli kokeiltua viikon verran ja siitä jäi ihan hyvä maku, myös HTC:n älyluurit ovat lähiakoina olleet kivoja yllätyksiä, niitä ei tosin taida saada ihan 20€/kk.

  Esim. Sony Ericssonin uusi lippulaiva W995 saa 19€/kk saunalahdelta...
  http://saunalahti.fi/puhelimet/puhelin.php?id=309&type=handsetmodel
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Listalla olevassa Nokialaisessa on kuitenkin hyvä kamera.
   
 4. MarkoK

  MarkoK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/09
  Viestit:
  109
  Tykkäykset:
  4
  Näkyy tuossa Sony Ericssonissa olevan vain 256K värin näyttö jne. Luulis huomaavan ihan käytännössäkin tuon eron verrattuna 16M.
  HTC:t on varmaankin hyviä kans mutta menee vähän turhan kalliiksi, pois lukien Touch Diamond 2 (20,5€/kk)..
   
 5. MarkoK

  MarkoK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/09
  Viestit:
  109
  Tykkäykset:
  4
  N86 vois olla varma valinta mutta on aika tuhti möhkäle. Vaihteluna kiehtois myös kosketusnäytöllinen Samsung tai LG. Näitä vaihtoehtoja on nykyään liiikaa..
   
 6. tiarb

  tiarb

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/7/09
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  LG Arena KM900
  Noh, itsellä nyt ollut pari viikkoa toi Arena. Sinänsä todella kompakti + monipuolinen laite. Näytön laatu on aivan erinomainen. Pääasiassa toiminnot jees. Kääntöpuolena sisältää kyllä kaikenlaista jännittävää bugia, ja toistaiseksi ainakin hyvin jäykkä, lisäohjelmisto rajoittuu javaan, jota luuri pyörittää suht normaalisti (ts. hitaasti). Puhkua luurissa kyllä olisi vaikka mihin, käyttöliittymä ja mukana tulevat (surkeat) pelit ovat kaunista hyvin pyörivää 3d:tä ja kaikenlaista laitteistokiihdytettyä zoomia löytyy, kun olisivat vain valjastettu tonne javankin rullaamiseen tai jos vapauttaisivat käyttiksen suorat liittymät kehittäjille. Kovasti on kyllä koitettu kiusata LG:tä että näin tekisivät...
  Kameran laatu on vähintäänkin hyvä. Videoita näyttää loistavasti, tosin divx/xvid tuki on vitsi, eivät toimi kuin 320x200 resolla. 720x480 on maksimi mp4:lle, mutta noihin kun luurille menevät videonsa konffaa niin on kyllä todella ilo katsella. Musasoitin on hieman jäykkä. Kyllähän se toimii mutta ei kannata odottaa ihmeitä. FM-lähetin on vitsi. Joillain firmwareilla eka biisi toimii stereona+bassoilla, seuraavat ovatkin monoja hyvin ohuella äänellä. Joku tuore thaimaa fw osasi parin "special moven" jälkeen toimia fm-lähettimen suhteen :D Omituinen rajoitus youtuben suhteen, suurimmassa osassa firmwareja sen wifi toimivuus on disabloitu :B

  Lyhyesti sanoen kuitenkin summa summarum, itsellä myös toi sauniksen 14.9€/kk diili ja sanoisin et kyllähän toi on siinä mielessä hinnan väärti, itse ainakin pääosin tyytyväinen. Pakko verrata tosin iPhoneen jonka uutta versiota saa soneralta edullisesti (15€-22€), sanoisin et jos resoluutiolla ei ole väliä niin iPhone on varmaankin parempi diili.
   
 7. MarkoK

  MarkoK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/8/09
  Viestit:
  109
  Tykkäykset:
  4
  Kiitos!
  Iphone kun olis saatavilla paremmalla kameralla ja ilman Soneran kytkyjä niin minun puhelin olis näillä näkymin siinä.
  Vois vielä odotella josko markkinoille saapuis puhelin jossa kaikki ominaisuudet natsais, kun ei ole tapana vaihella puhelimia parin viikon välein.
   

Jaa tämä viestiketju