Mobiili.fi Mighty Eagle jättää Rovion – Vesterbacka jättäytyy sijoittajaksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Peter Vesterbacka on tullut tunnetuksi esiintymisestään aina ja kaikkialla punaisessa Angry Birds -hupparissaan.


  Rovion markkinointijohtajana ja yhtiön kasvoina ulospäin toiminut Peter Vesterbacka jättää nyt Angry Birds -firman.

  Jatkossa Vesterbacka tulee toimimaan sijoittajana sekä kasvuyritysten neuvonantajana, kertoo Helsingin Sanomat. ”Nyt on tosi hyvä aika lähteä tekemään vähän isompia juttuja. Yhtiössä on hyvä tekemisen meininki. Pelibisnes kasvaa ja elokuva meni hyvin. Ei ole mitään hengenhätää, päinvastoin”, Vesterbacka kommentoi HS:lle.

  Vesterbacka tuli Rovioon mukaan vuonna 2010 ja hän oli mukana yhtiön suurimassa nousukiidossa, jossa Angry Birdsit revittiin käsistä ympäri maailmaa. Vuonna 2012 hän maalasi Rovion tavoitteeksi nousta uudeksi Disneyksi.

  Sittemmin paisunut Rovio ajautui henkilöstövähennyksiin sekä myös lukuisiin johdon uudelleenjärjestelyihin. Nyt tilanne, kuten Vesterbackakin kertoi, vaikuttaa tasapainottuneen: suuri riski eli Angry Birds -elokuva on menestynyt maailmalla riittävän hyvin.

  Vesterbacka säilyttää omistuksensa Roviossa. Lisäksi hän tekee jatkossa sijoituksissaan yhteistyötä Rovion pääomistajan Kaj Hedin kanssa. Fun Academyn tausta on Rovion koulutustoiminnassa ja myös Lightneerin perustivat ex-roviolaiset.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju